Neler Yeni

Yardım Bu devirde s3 mini basit işlemler için kullanılırmı?

Mete?

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
281
Bütçe
750
Arkadaşlar param yok evde basit mobil oyunlar oynamak için bir cihaz arıyorumdum karşıma s3 mini çıktı ben alıp custum rom ile android 7 yapıp basit oyunlar oynamayı düşünüyorum sizce dediklerim mantıklımı?

s3 ne fiyatta? baktın mı

Kullanılmaz, çıktığı dönemde bile emanet çalışıyordu zaten :D

Arkadaşlar param yok evde basit mobil oyunlar oynamak için bir cihaz arıyorumdum karşıma s3 mini çıktı ben alıp custum rom ile android 7 yapıp basit oyunlar oynamayı düşünüyorum sizce dediklerim mantıklımı?
basit oyundan kastın ne o telefon şuan subway surf bile açmıyor

o fiyatlarda zenfone 2 vardır onu bulursan al bence

basit oyundan kastın ne o telefon şuan subway surf bile açmıyor
Hayday traffic racer tarzında oyunları diyorum eğer güncel sürümleri kaldırmassa eski sürümlerini yüklerim.

Yok hocam maalesef almayın biraz bekleyip bütçe arttırıp başka cihazlara bakın.

Hayday traffic racer tarzında oyunları diyorum eğer güncel sürümleri kaldırmassa eski sürümlerini yüklerim.
haydayin nasıl eski sürümünü oynucan online oyun?onun yerine facebook tan 1k ya 3gb ram li telefonlar bulabilirsiniz en azından dediğiniz oyunları oynatır

haydayin nasıl eski sürümünü oynucan online oyun?onun yerine facebook tan 1k ya 3gb ram li telefonlar bulabilirsiniz en azından dediğiniz oyunları oynatır
Ben hayday eski sürüm demedim zaten traffic raceri dedim bide ben custum rom yüklemeyi düşünüyorum o zaman bence kaldırır haydayı

Ben hayday eski sürüm demedim zaten traffic raceri dedim bide ben custum rom yüklemeyi düşünüyorum o zaman bence kaldırır haydayı
1gb ramle hayatta kaldırmaz istersen sen 1k ya kadar 3gb ramli telefon bak bulduklarını bana özelden at sana yardımcı olim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,089,051
Üyeler
173,123
Son üye
Meka01
Geri