Neler Yeni

Yardım Bu diski hangi kablo ile açabilirim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,081
İsim
Burak Karadağ
Dostlar bu laptop'a ait bir sata disk ve bunu bilgisayara USB to SATA türü kablo ile bilgisayara USB ile takıp içindeki dosyaları almam gerek ama hangi kabloyu alacağımı bilmiyorum. Bana link atar mısınız satın alabileceğim buna uyumlu kabloyu?

Screenshot_20221212-144209_Gallery.jpg

Screenshot_20221212-144217_Gallery.jpg

Exanimu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
375
İsim
Comol Ogga
Linkini verdiğim ürün işini görecektir, usb olarak bilgisayara bağlayıp dosyalara erişebilirsin, ancak eğer masaüstü bir bilgisayarın varsa böyle bir ürün almana da gerek yok, varsa anakartın kutusundan çıkan sata kablosu ile direkt olarak anakartına bağlayabilirsin, eğer sata kablon yoksa 20tl civarına internetten alabilirsin.

Mesaj otomatik birleştirildi:

+ Alabileceğim en ucuz ürünü alayım dersen bu linkteki ürüne de bakabilirsin, ancak hem usb 2.0 olduğu için dosyalarını çok yavaş aktarır hem de çok kalitesiz bir şeye benziyor, günü kurtarsın yeter diyorsan bu da bir alternatif.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,081
İsim
Burak Karadağ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Linkini verdiğim ürün işini görecektir, usb olarak bilgisayara bağlayıp dosyalara erişebilirsin, ancak eğer masaüstü bir bilgisayarın varsa böyle bir ürün almana da gerek yok, varsa anakartın kutusundan çıkan sata kablosu ile direkt olarak anakartına bağlayabilirsin, eğer sata kablon yoksa 20tl civarına internetten alabilirsin.

Mesaj otomatik birleştirildi:

+ Alabileceğim en ucuz ürünü alayım dersen bu linkteki ürüne de bakabilirsin, ancak hem usb 2.0 olduğu için dosyalarını çok yavaş aktarır hem de çok kalitesiz bir şeye benziyor, günü kurtarsın yeter diyorsan bu da bir alternatif.

Hem laptop hem de masaüstünde dosya aktarımı, kabaca FlashBellek gibi kullanılacak. 150 TL ye kadar veririm

Exanimu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
375
İsim
Comol Ogga
Hem laptop hem de masaüstünde dosya aktarımı, kabaca FlashBellek gibi kullanılacak. 150 TL ye kadar veririm
Ilk attığım linkteki urun işini görür, benzerini kullaniyorum, 200mb/s a kadar aktarma yapıyor.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,560
İsim
Hacı
Sata kablosu ile bağlayabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular