bu doğrulama sitesinden para ödemeden nasıl geçerim

Reaksiyon skoru
138
not: paylaşımda ban yemelik birsey var mi bilmiyorum banlamazsaniz sevinirim konuyu silmeniz yeterli

Gelelim konuya bi suredir bi siteden netflix almak için point kasıyodum ve sonunda bitirdim.Urunu aldım ama kod vermek icin dogrulama istiyor nasil gecilir biliyormusunuz veya parayı odedikteb sonra iptal edil iade alabiliyormuyuz ne yapmam lazim?

Ekler

• Screenshot_2022-12-05-20-27-00-19_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    Screenshot_2022-12-05-20-27-00-19_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    433.2 KB · Hit: 41
not: paylaşımda ban yemelik birsey var mi bilmiyorum banlamazsaniz sevinirim konuyu silmeniz yeterli

Gelelim konuya bi suredir bi siteden netflix almak için point kasıyodum ve sonunda bitirdim.Urunu aldım ama kod vermek icin dogrulama istiyor nasil gecilir biliyormusunuz veya parayı odedikteb sonra iptal edil iade alabiliyormuyuz ne yapmam lazim?
Crack oyun indrirken "devam"butonuna bastığımızda çıkan o sayfalara benziyor

Crack oyun indrirken "devam"butonuna bastığımızda çıkan o sayfalara benziyor
aynisi hocam zaten hep boşver diyip vazgeçtim ama her site bunu kullanıyorsa vardır bi yolu diye dusundum

kardes site url sine bak gözünü sevdiğim şimdi evi arabayı donuna kadar alacaklar cık suradan baban sana karsılıksız ekmek vermeyecek zamandayız sen neyden bahsediyon

tek seferlik telefon doğrulama siteleri var araştırabilirisn

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,165,167
Üyeler
185,037
Son üye
TRSergeant
Geri