Neler Yeni

Bu dolandırıcı mıdır?

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
Arkadaşlar merhaba anneme PTT'den böyle bir mesaj gelmiş normalde baktığımda numara falan PTT'den yani önceki mesajları normal kart teslimi bizim yaptığımız işlemler falan sizce dolandırıcı mı? Linkede bastım Tekirdağ'da yolda gözüküyor annemede sordum tanımıyorum diyor. Yanlışlıkla gönderilme ihtimali var mıdır? Hiçbir biligimi girmedim sadece tıklayıp baktım en fazla ne olabilir dolandırıcıysa eğer?

WhatsApp Görsel 2024-10-15 saat 19.26.05_ea4b1198.jpg

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ptt linki gercek belki yanlis gonderilmistir gidip almazsin otomatik iade olur
Yani dolandırıcı falan değil? 2 kez bastım Tekirdağ'da yolda gözüküyor o bizi nasıl buldu nasıl yanlışlık yapıldı pek anlamadım

Forum Fedaisi

80+ Bronze
Yani dolandırıcı falan değil? 2 kez bastım Tekirdağ'da yolda gözüküyor o bizi nasıl buldu nasıl yanlışlık yapıldı pek anlamadım
isim benzerligi olabilir belki senin tanimadigin bir tanidiktir banada kapida odemeli bir kargo gelmisti ptt ile ben degilim dedim geri goturdu kurye

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
isim benzerligi olabilir belki senin tanimadigin bir tanidiktir banada kapida odemeli bir kargo gelmisti ptt ile ben degilim dedim geri goturdu kurye
İnşallah öyledir link doğru ama dimi kesin

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,632
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Korkulacak bişey yok kardeşim en kötü gelirse almazsınız olur biter

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
Korkulacak bişey yok kardeşim en kötü gelirse almazsınız olur biter
Yok almam zaten onda sıkıntı yokta dolandırıcı diye bi tırstım başta linkede tıkladım aha dedim bilgiler gitti ama dediğim gibi ptt üzerinden geldi mesaj böyle değişik +40 veya 0212 li bi numara değil öyle olmuş olsa onları ciddiye almıyorum engelliyorum ama bu kafamı karıştırdı

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,632
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Yok almam zaten onda sıkıntı yokta dolandırıcı diye bi tırstım başta linkede tıkladım aha dedim bilgiler gitti ama dediğim gibi ptt üzerinden geldi mesaj böyle değişik +40 veya 0212 li bi numara değil öyle olmuş olsa onları ciddiye almıyorum engelliyorum ama bu kafamı karıştırdı
Telefon numarası yanlış girilmiş olabilir sıkıntı yok bence

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,564
İsim
Cengiz
Arkadaşlar merhaba anneme PTT'den böyle bir mesaj gelmiş normalde baktığımda numara falan PTT'den yani önceki mesajları normal kart teslimi bizim yaptığımız işlemler falan sizce dolandırıcı mı? Linkede bastım Tekirdağ'da yolda gözüküyor annemede sordum tanımıyorum diyor. Yanlışlıkla gönderilme ihtimali var mıdır? Hiçbir biligimi girmedim sadece tıklayıp baktım en fazla ne olabilir dolandırıcıysa eğer?

Alıntıyı görüntüle
Ptt arayıp sor

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
Top Bottom