Neler Yeni

Bu dolara ne olucak ekonomistler toplanın

VitoScaletta

80+ Gold
sizce bu delirmiş dolar daha da delirip ülkece zor zamanlar geçirip rahatlıycazmı yoksa bu saçma fiyatlar hemenmi rahatlıycak düşücekmi şu lanet dolar artık 2800 tl sistem 4k olmuş arkadaşa alıcaktık alamadık bende harddisk almam lazım ekran kartı fiyatına harddisk satıyolar bu nedir ya :D

The Magma Boss

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,464
İsim
Emir
Birkaç aya düzelecektir tekrar diye tahmin ediyorum. Ben de sistem almayı düşünüyordum alamıyorum valla.

ibobaran6333

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
432
İsim
ibrahim baran
bence kolay kolay duser gibi durmuyo

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
Bu durum aynen böyle gidecektir. Bi de rahatlamaktan kastın coronadan öncesi ise ona rahatlama denilemez. Doların tekrar 3-4₺ ya da asgari ücretin 3000₺ den fazla olduğu ve diğer bütün maaşların da asgari ücret ile eş oranda artması falan lazım ekonominin rahatlaması için, yoksa 400$ telefon 5200₺ den çıkar ve Türkiye'de satamaz. Asgari ücretle geçinen bir aile İstanbul'da bir insan gibi yaşayamaz, insanlar yurtdışına çıkma hayali bile kuramaz; doğal olarak bunlar olmadan ekonomi rahatladı da denilmemez.

KhemalTV <3

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
sizce bu delirmiş dolar daha da delirip ülkece zor zamanlar geçirip rahatlıycazmı yoksa bu saçma fiyatlar hemenmi rahatlıycak düşücekmi şu lanet dolar artık 2800 tl sistem 4k olmuş arkadaşa alıcaktık alamadık bende harddisk almam lazım ekran kartı fiyatına harddisk satıyolar bu nedir ya :D
Bu dolar bu şekilde kalmayacak virüs bittiği andan itibaren düşmr eğilimine giricek virüsün kaldığı süre uzarsa normalleşme uzayacak şuan biterse birkaç ay daha uzar 2 seneye kadar normalleşme yaşayabiliriz

VitoScaletta

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
şu ülkedeki bütün mültecileri gönderip az da olsa rahatlatsak şu ekonomiyi lan bıktım her yönden belalar sanki ülkenin hali mükemmelmiş gibi birde onlara özel ev yapıyoruz maaş veriyoruz işci olarak çalıştırıyoruz ne diyim hiç mi bi adım atmaya çalışmazlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

ya yemin ediyorum trump gibi bi kişilik bile olsa gelsede şu ekonomiyi düzeltmeye çalışsa gerçi hiçbişey üretilmeyen ülkede tamamen dışa bağımlı bi ülkede hardcore survivor gibi olur gelen kişiye

ultrAslan

80+ Bronze
Birkaç aya düzelecektir tekrar diye tahmin ediyorum. Ben de sistem almayı düşünüyordum alamıyorum valla.

bekledikce daha çok zarar edersin , dolar düşmezde düşse bile çindeki fabrikaların düşük düzeyde çalıştığını düşünürsen az stok çok talep yine pahalı olacak. Millet bu fiyatlara alıştıktan sonra satan fiyatı düşürmez bu hep böle olmuştur :)

The Magma Boss

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,464
İsim
Emir
bekledikce daha çok zarar edersin , dolar düşmezde düşse bile çindeki fabrikaların düşük düzeyde çalıştığını düşünürsen az stok çok talep yine pahalı olacak. Millet bu fiyatlara alıştıktan sonra satan fiyatı düşürmez bu hep böle olmuştur :)
Şu corona öncesine dönsek ona şükredicem artık. 3 4 e düşmesine umudum kalmadı artık :(.

dolar 1.7 ikende pc almak için düşmesini bekleyenler vardı bence 6tlden aşağı düşmez en az 2 yıl içinde.

ultrAslan

80+ Bronze

Valkry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Hasan TEKİNER
Fiyat artmalari her zaman dolar sebepli olmuyo maalesef stok sıkıntısı var ithalat sıkıntısı var dolar belirsizliği var bunlar birleşince fiyatlar yükseliyor tek sebep dolar değil yani 👍
Mesaj otomatik birleştirildi:

dolar 1.7 ikende pc almak için düşmesini bekleyenler vardı bence 6tlden aşağı düşmez en az 2 yıl içinde.
Dolar bu yıl 7 TL sabit👍

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,397
Üyeler
163,489
Son üye
paradox35
Top Bottom