Herkese günaydın. Bilgisayar aldıktan sonra bu işleri araştırmayı bıraktım. Şuan sistemimde r5 2600 var yeni bir sistem toplayacağım.Oyun ağırlıklı olacak render vs. yapmayacağım. Sizce yeni nesillerde AMD mi Intel mi almalıyım? Bütçe 20-25k arası.
Anakart b550m yapılıp alınabilir.İşlemciyi 5600x yapma fiyat farkına değmez.Herkese günaydın. Bilgisayar aldıktan sonra bu işleri araştırmayı bıraktım. Şuan sistemimde r5 2600 var yeni bir sistem toplayacağım.Oyun ağırlıklı olacak render vs. yapmayacağım. Sizce yeni nesillerde AMD mi Intel mi almalıyım? Bütçe 20-25k arası.
Hocam şu aralar intel daha iyi gibi geliyor bana kesin olarak daha iyi diyemem fps farkı olarak fazla bir bilgim yok ancak ben intel tercih ederdim ama karar elbetteki size ait hangisini istiyorsanız onu alınHerkese günaydın. Bilgisayar aldıktan sonra bu işleri araştırmayı bıraktım. Şuan sistemimde r5 2600 var yeni bir sistem toplayacağım.Oyun ağırlıklı olacak render vs. yapmayacağım. Sizce yeni nesillerde AMD mi Intel mi almalıyım? Bütçe 20-25k arası.
Hocam nedeniyle açıklarsanız çok sevinirim.Bence paran varsa Intel yoksa AMD.
Hocam aynı şekil yaptım iyi mi yaptım sizce bu fiyata değer mi ?Anakart b550m yapılıp alınabilir.İşlemciyi 5600x yapma fiyat farkına değmez.
Pckolik - Pc Toplama Sihirbazı
pckolik.com
AMD çok daha mantıklı.Herkese günaydın. Bilgisayar aldıktan sonra bu işleri araştırmayı bıraktım. Şuan sistemimde r5 2600 var yeni bir sistem toplayacağım.Oyun ağırlıklı olacak render vs. yapmayacağım. Sizce yeni nesillerde AMD mi Intel mi almalıyım? Bütçe 20-25k arası.
Hocam kısa ve öz. Intel performans için, AMD fiyat performans için.Hocam nedeniyle açıklarsanız çok sevinirim.
Bir de Intel alınca adam akıllı bir soğutucu almak gerekiyor mu halâ? Daha doğrusu AMD'nin stok soğutucuları halâ iyi midir ben 2600 kullanıyorum sorun çıkarmadı.
Değer bence, en son bu fiyata 3070'li sistemler satılıyordu.Hocam aynı şekil yaptım iyi mi yaptım sizce bu fiyata değer mi ?