Neler Yeni

Bu dönemde sistem toplanır mı ?

omergulec

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Ömer Güleç
Merhaba arkadaşlar 2 haftadır bilgisayar toplamak için piyasaya bakınıyorum. Sürekli donanım parçalarını takip eden, fiyatları bilen biri olmadığım için şuan ki fiyatların normale göre nası olduğunu bilmiyorum. Şimdilerde toplanır mı toplanmaz mı emin olamadım. 5500 tl civarı bi sistem buldum ama almam 2 haftayı bulur. Doların hali ortada bugün toplıcağım sisteme toplam 200 lira gibi bi zam geldi. 1 ay falan beklemeyeli miyim?

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
Ben olsam beklerdim ama Sana kalmis sonra gelip forums bekleyin dediniz daha çok yukseldi deme

Boph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
salih güven
Merhaba arkadaşlar 2 haftadır bilgisayar toplamak için piyasaya bakınıyorum. Sürekli donanım parçalarını takip eden, fiyatları bilen biri olmadığım için şuan ki fiyatların normale göre nası olduğunu bilmiyorum. Şimdilerde toplanır mı toplanmaz mı emin olamadım. 5500 TL civarı bi sistem buldum ama almam 2 haftayı bulur. Doların hali ortada bugün toplıcağım sisteme toplam 200 lira gibi bi zam geldi. 1 ay falan beklemeyeli miyim?
paran varsa al bekleme

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
İbrahim Güneş
Merhaba arkadaşlar 2 haftadır bilgisayar toplamak için piyasaya bakınıyorum. Sürekli donanım parçalarını takip eden, fiyatları bilen biri olmadığım için şuan ki fiyatların normale göre nası olduğunu bilmiyorum. Şimdilerde toplanır mı toplanmaz mı emin olamadım. 5500 TL civarı bi sistem buldum ama almam 2 haftayı bulur. Doların hali ortada bugün toplıcağım sisteme toplam 200 lira gibi bi zam geldi. 1 ay falan beklemeyeli miyim?
Bu dönemde pc toplanmaz fiyatlar baya uçuk piyasada hem parça tedarik sıkıntısı var hem de dolar sürekli yükseliyor.

omergulec

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Ömer Güleç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben olsam beklerdim ama Sana kalmis sonra gelip forums bekleyin dediniz daha çok yukseldi deme
Ya tabi bu biraz da şans işi ama r5 3600 işlemci şuan 1600 lira daha öncede bu seviyelerde miydi?

GodlyPain

80+ Bronze
Şimdi almak daha mantıklı, dolar düşmek yerine yükselirse pişman olursun. R5 3600 zaten 1300 TL civarıydı eskiden

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
İbrahim Güneş
Ya tabi bu biraz da şans işi ama r5 3600 işlemci şuan 1600 lira daha öncede bu seviyelerde miydi?
1400 e bulunabiliyordu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şimdi almak daha mantıklı, dolar düşmek yerine yükselirse pişman olursun
Yeni nesil parçalar çıkıyor dolar yükselse de markalar stok eritmeye gideceğini düşünüyorum. Bence ağustos a doğru kayda değer bir ucuzlama olacaktır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Serhat
Topladğın pcnin linki atarmısın bende düşünüyorum da nasıl nişey topladığına baknak istiyorum mümkünse tabi

masquerade

80+ Bronze
Dostum en son bir arkadaş dolar 1,87 oldu bu dönemde bilgisayar toplanmaz diyordu. Paranız varsa alın.

omergulec

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Ömer Güleç
Topladğın pcnin linki atarmısın bende düşünüyorum da nasıl nişey topladığına baknak istiyorum mümkünse tabi
Özelleştirip;
Ryzen 5 3500x
Biostar B450MH
İnno3D RTX2060
Crucial Ballistix 1x16GB
SSDyi beğenmedim, çıkarıp başka yerden almayı düşünüyodum.

Bu sabah ssd hariç 5400tl yapıyodu, şimdi 5600

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,189
İsim
Jarvis-M
al geç bende gamegarajdan alacam corsaır ram gelmesini bekliyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Buğra
El capitan almaya sabah baya baya niyetlendim sepete falan ekledim, iftardan önce bir açtım 200 lira zam gelmiş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,047,584
Üyeler
166,236
Son üye
farkuscu
Top Bottom