Neler Yeni

Bu dönemde sistem toplanır mı ?

Aykut4057

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
972
İsim
Aykut bütüner
Arkadaşlar Bi konuya değinmek istiyorum (ban sebebi ise kaldırırım)
Bakın beyler dolar 2006 yılından beri her zaman yükselişte ara ara değer kaybedip daha sonra kaybettiği değerin de üstüne çıkmıştır yani benim size söylemeye çalıştığım doların düşeceği yok gördüğünüz gibi geçen hafta 6.99 iken şuan 7.14 sistem alacak arkadaşlar firmalar fiyatları daha da uçurmadan alsınlar yada hiç almasınlar.
Düşecek diyenler için bir sözüm yok tabii ki gördüğünüz gibi ara dönemler için de anlık düşmeler söz konusu ama hiçbişeyin garantisi yok her zaman yükselmiş ama dolar gördüğünüz gibi yani şu zamandan sonra 5-5.50 olmasını falan beklemeyin benim kendi fikrim budur.

omergulec

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Ömer Güleç
RAM çift kanal yap
Bütçe yüüznden rami büyük ihtimal 1x8 takıp bi iki ay sonra çifte tamamlıcam ama almaktan vazgeçtim zaten şu piyasa durulsun biraz bi anda 200 lira zam geliyo
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar Bi konuya değinmek istiyorum (ban sebebi ise kaldırırım)
Bakın beyler dolar 2006 yılından beri her zaman yükselişte ara ara değer kaybedip daha sonra kaybettiği değerin de üstüne çıkmıştır yani benim size söylemeye çalıştığım doların düşeceği yok gördüğünüz gibi geçen hafta 6.99 iken şuan 7.14 sistem alacak arkadaşlar firmalar fiyatları daha da uçurmadan alsınlar yada hiç almasınlar.
Düşecek diyenler için bir sözüm yok tabii ki gördüğünüz gibi ara dönemler için de anlık düşmeler söz konusu ama hiçbişeyin garantisi yok her zaman yükselmiş ama dolar gördüğünüz gibi yani şu zamandan sonra 5-5.50 olmasını falan beklemeyin benim kendi fikrim budur.
5.50 olmasını bekleyen yoktur diye düşünüyorum ama şuan dolar zirvede ve çoğu ürün stoğu az olduğu için ellerindeki ürünlerin fiyatlarını gereksiz artırıyolar. Şu çok oynayan dönemde mantıklı gibi gelmedi 5.50 olmasa da 6.50civarına düşer diye bekliyorum yada düşmese de yine 7de toplarım. He daha da artar 8leri görürse telefondan yılan oynamaya devam ederim, napalım :(

Syinex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Syinex
Bütçe yüüznden rami büyük ihtimal 1x8 takıp bi iki ay sonra çifte tamamlıcam ama almaktan vazgeçtim zaten şu piyasa durulsun biraz bi anda 200 lira zam geliyo
Mesaj otomatik birleştirildi:

5.50 olmasını bekleyen yoktur diye düşünüyorum ama şuan dolar zirvede ve çoğu ürün stoğu az olduğu için ellerindeki ürünlerin fiyatlarını gereksiz artırıyolar. Şu çok oynayan dönemde mantıklı gibi gelmedi 5.50 olmasa da 6.50civarına düşer diye bekliyorum yada düşmese de yine 7de toplarım. He daha da artar 8leri görürse telefondan yılan oynamaya devam ederim, napalım :(
hocam bana göre 8 olur yaz sonu.7.20 şu an zaten

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
Merhaba arkadaşlar 2 haftadır bilgisayar toplamak için piyasaya bakınıyorum. Sürekli donanım parçalarını takip eden, fiyatları bilen biri olmadığım için şuan ki fiyatların normale göre nası olduğunu bilmiyorum. Şimdilerde toplanır mı toplanmaz mı emin olamadım. 5500 TL civarı bi sistem buldum ama almam 2 haftayı bulur. Doların hali ortada bugün toplıcağım sisteme toplam 200 lira gibi bi zam geldi. 1 ay falan beklemeyeli miyim?
Dostum 2-3 hafta önce alabilirdin fakat şimdi çok mantıksız bence.

Eren Kurtuluş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
457
İsim
Eren Kurtuluş
Özelleştirip;
Ryzen 5 3500x
Biostar B450MH
İnno3D RTX2060
Crucial Ballistix 1x16GB
SSDyi beğenmedim, çıkarıp başka yerden almayı düşünüyodum.

Bu sabah SSD hariç 5400tl yapıyodu, şimdi 5600
Reis hazirana 3000 Serisi çıkacakmış sanırım. Pek bi bilgim yok ama 3000 serisi çıkınca 2000 serisi ucuzlar. Virüste geçerse piyasalar yavaş yavaş normale döner 3000 serisine kadar. Bence beklemek en mantıklısı 2060 yerine 2070 alabilirsin beklersen bence.

omergulec

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Ömer Güleç
Reis hazirana 3000 Serisi çıkacakmış sanırım. Pek bi bilgim yok ama 3000 serisi çıkınca 2000 serisi ucuzlar. Virüste geçerse piyasalar yavaş yavaş normale döner 3000 serisine kadar. Bence beklemek en mantıklısı 2060 yerine 2070 alabilirsin beklersen bence.
Hazır sistem içinde alıyorum. 2070 modeli yok özelleştirme seçeneklerinde zaten 2060 benim oynucağım oyunlar için yeterli. Umarım öyle olur teşekkür ettim

Eren Kurtuluş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
457
İsim
Eren Kurtuluş
Hazır sistem içinde alıyorum. 2070 modeli yok özelleştirme seçeneklerinde zaten 2060 benim oynucağım oyunlar için yeterli. Umarım öyle olur teşekkür ettim
O zamana kadar daha f/p sistemler çıkar reis. Yinede yeterli diyorsan sen bilirsin. :D

Top Bottom