Benim monitörümde hdml girişi yok ekran kartimdada sadece hdml girişi var kaliteli birsey almak istiyorum
Maalesef hocam İstanbuldayım linki varsa atarmisin satın alayimDaha önce kullandım. Sorunsuz kullandım. Yeni monitör alınca boşa çıktı. Ankara'da isen hediye verebilirim.
Monitör var bende dicektim siz İstanbul'da yaşıyorsunuz eve geçince almamış olursanız bende monitör var kargo yaparım anlasabilirsek aoc 75 hz 1 ms 21.5 inc var olu pixel falan yok kutusu duruyor hdmi ileMaalesef hocam İstanbuldayım linki varsa atarmisin satın alayim
fiyat? bana da lazım da.Monitör var bende dicektim siz İstanbul'da yaşıyorsunuz eve geçince almamış olursanız bende monitör var kargo yaparım anlasabilirsek aoc 75 hz 1 ms 21.5 inc var olu pixel falan yok kutusu duruyor hdmi ile
İlana koy da link at talibi çok o monitörün.Monitör var bende dicektim siz İstanbul'da yaşıyorsunuz eve geçince almamış olursanız bende monitör var kargo yaparım anlasabilirsek aoc 75 hz 1 ms 21.5 inc var olu pixel falan yok kutusu duruyor hdmi ile
Hocma şuan ilan açmadım daha net fotoğrafı elimde olmadığı için ama 700 civarı düşünüyorumfiyat? bana da lazım da.