Neler Yeni

Bu durumda sizce ne yapayım

Masyta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Faruk
öncelikle ben lise 2. sınıfa geçtim ve artık oyun içinde bir bilgisayara ihtiyacım var size danışmak istediğim konu ise ben yaklaşık 3-4 sene üniversiteye gideceğim ve haliyle laptop lazım oluyor genelde üniversitede şimdi pc toplasam üniversiteye götüremeyeceğim ama performans alacağım güzelce ama şimdi laptopta 2060 lı alıcam ve bu beni ne kadar götürür bilemiyorum o yüzden size sormak istedim tavsiyelerinizi bekliyorum.
Bütçe:Laptopta 10 11k
Kasa da monitör dahil 8.5k filan

Berat123

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
Berat
öncelikle ben lise 2. sınıfa geçtim ve artık oyun içinde bir bilgisayara ihtiyacım var size danışmak istediğim konu ise ben yaklaşık 3-4 sene üniversiteye gideceğim ve haliyle laptop lazım oluyor genelde üniversitede şimdi PC toplasam üniversiteye götüremeyeceğim ama performans alacağım güzelce ama şimdi laptopta 2060 lı alıcam ve bu beni ne kadar götürür bilemiyorum o yüzden size sormak istedim tavsiyelerinizi bekliyorum.
Bütçe:Laptopta 10 11k
Kasa da monitör dahil 8.5k filan
Kanka üni de de aslında kasa kullanırsın.Taşırsın yani sıkıntı olmaz.

Masyta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Faruk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ünide anca yurtta kullanırsın kasayı knk nereye taşıcaksın :D
asıl yurtta zor olur ayrı evde daha kolay olur ama benim demek istediğim ünide okulda vs yerde laptop lazım olmazmı vs kafam çok karışık

Kerem gök

80+ Silver
asıl yurtta zor olur ayrı evde daha kolay olur ama benim demek istediğim ünide okulda vs yerde laptop lazım olmazmı vs kafam çok karışık
tabiiki lazım olur ablam üniyi yeni bitirdi laptopsuz işleri olmuyor kanka. Y ada mini ıtx kasa alıcaksın

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,470
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal

Masyta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Faruk

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,470
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal
Serbest olsa bile kendine ait odan olmadığı sürece sorun çıkar. Tek tek açıklamaya gerek yok en kötüsünden sana sinirlenen birisi kasaya vurar yada geceleri rahatsız olur işin olduğunda falan.

Masyta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Faruk
Serbest olsa bile kendine ait odan olmadığı sürece sorun çıkar. Tek tek açıklamaya gerek yok en kötüsünden sana sinirlenen birisi kasaya vurar yada geceleri rahatsız olur işin olduğunda falan.
aynen

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,470
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal
Şöyle yapmanı söyleyebilirim. Elindeki bütçe ile kendine bir kasa topla kullanabildiğin kadar kullan. Üniversiteye geçince ikinci elden parçaları veya kasayı ekipmanlarla beraber okut , o parayada ortalama bir laptop al.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Üniversitede evde kalmayacaksanız kasa kullanmanız imkansız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,016,538
Üyeler
161,081
Son üye
tatlılimon