Öneri Bu Ekipmanlar Alınır mı ?

cemtastan2301

80+ Gold
Reaksiyon skoru
6,018
Elimde Gamenote KB487L var, bilek desteği olmadığı için bileklerimin masanın kenarına değip aşırı derece yıpranmasından ve klavyede ki bitmek bilmeyen yay sesinden ciddi anlamda bıktım. Bu yüzden yeni bir klavye almak istiyorum. Hazır klavye almışken tüm seti yenileyeyim dedim Biraz Akakçe'de gezindim de kriterlerime uygun olarak bunları buldum. Bunların herhangi bir kronik sorunu falan var mı ? Alınır mı ? Klavyenin Blue Switch olduğunu ben de biliyorum, oda da tek başımayım rahatsız olacak birisi yok.

Performans olarak belki daha iyidir ama bu kadar para veriyorum yani birazcık da göze hitap etmeli bence. :)
Bence corsair'dan daha güzel görünüyor. Şık, hafif, rahat, kaliteli.Bu arada çok büyük olmasada şuanda kulaklık indirimde normalde 920₺ fiyatı.

Elimde Gamenote KB487L var, bilek desteği olmadığı için bileklerimin masanın kenarına değip aşırı derece yıpranmasından ve klavyede ki bitmek bilmeyen yay sesinden ciddi anlamda bıktım. Bu yüzden yeni bir klavye almak istiyorum. Hazır klavye almışken tüm seti yenileyeyim dedim Biraz Akakçe'de gezindim de kriterlerime uygun olarak bunları buldum. Bunların herhangi bir kronik sorunu falan var mı ? Alınır mı ? Klavyenin Blue Switch olduğunu ben de biliyorum, oda da tek başımayım rahatsız olacak birisi yok.

Kulaklık yerine, BlackShark V2 thx modeline bakabilirsin.
Yada kablosuz istiyorsan eğer Fury X'de güzel bir model.

Klavye olarak, blue switch almamanı öneririm.

Bence corsair'dan daha güzel görünüyor. Şık, hafif, rahat, kaliteli.
Kulaklık yerine, BlackShark V2 thx modeline bakabilirsin.
Yada kablosuz istiyorsan eğer Fury X'de güzel bir model.

Klavye olarak, blue switch almamanı öneririm.
Bu kadar önerdiğinize göre arasında performans farkı falan vardır yani. Kulaklık olarak Razer'ı tercih ediyorum o zaman, teşekkürler.
Klavyenin bilek desteği yumuşak bir şeye benziyor ve bu da tam benim ihtiyacım. Dediğim gibi Blue Switch rahatsız etmez beni.

Bu kadar önerdiğinize göre arasında performans farkı falan vardır yani. Kulaklık olarak Razer'ı tercih ediyorum o zaman, teşekkürler.
Klavyenin bilek desteği yumuşak bir şeye benziyor ve bu da tam benim ihtiyacım. Dediğim gibi Blue Switch rahatsız etmez beni.
Anladım, kulaklık olarak Razer BlackShark alabilirsiniz o zaman.
X olan değil USB'li olan :D

Kulaklığı çok hor kullanmayın yeter yoksa şöyle bir şey ile karşılaşabilirsiniz :D
IMG_20210603_181414.jpg

Kenarındaki ince demirler dışında on numara kulaklık dediğim gibi hor kullanmadıkça bir sorun olmaz.

Geri