klavye önceliğin olsun, mouse da değişebilir gibime geldi ama diğerlerine gerek yok benceArkadaşlar 1-1.5k bütçem var klavye değiştirecem ama sizce başka kötü olan bir şry var mı ve klavye önerir misiniz?Hepsiyle klavye alınmak zorunda değil.
msi gm08
cloud 3
elite force gk1000,
xbox 9.nesil kol
klavye kalsın bir süre mouse değiştirebilirsiniz parolapara ve iyzico ile wraith vxe r1 mouse alın üste iyzico cashback ve parolaparanın verdiği 400 tl ile 900 bandında klavye bakarız yineArkadaşlar 1-1.5k bütçem var klavye değiştirecem ama sizce başka kötü olan bir şry var mı ve klavye önerir misiniz?Hepsiyle klavye alınmak zorunda değil.
msi gm08
cloud 3
elite force gk1000,
xbox 9.nesil kol
Arkadaşlar 1-1.5k bütçem var klavye değiştirecem ama sizce başka kötü olan bir şry var mı ve klavye önerir misiniz?Hepsiyle klavye alınmak zorunda değil.
msi gm08
cloud 3
elite force gk1000,
xbox 9.nesil kol
hocam iyzico ve parolaparam yok maalesefklavye kalsın bir süre mouse değiştirebilirsiniz parolapara ve iyzico ile wraith vxe r1 mouse alın üste iyzico cashback ve parolaparanın verdiği 400 tl ile 900 bandında klavye bakarız yine
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
![]()
GameBooster GM06B PLUS Core Plus Red Switch Rainbow Aydinlatmali 88 Tus Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA
GameBooster GM06B PLUS Core Plus Red Switch Rainbow Aydinlatmali 88 Tus Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat seçenekleri ile GB-GM06B PLUS ITOPYA'dawww.itopya.com
![]()
VXE R1 Wireless Mouse
Önemli: VXE R1 Wireless Mouse ürününün Pro - Pro Max modelleri, VGN Dragonfly 4K Hz USB Reciever Dongle ürünü ile uyumluluk göstermektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha...wraithesports.com
parolapara ve iyzicoyu kullanark bu ikisini alabilirsin
https://www.itopya.com/gamebooster-...red-switch-beyaz-mekanik-gaming-klavye_u29625
bu da alternatif klavye beyaz renk istersen
açması en kolay uygulamalar ikiside açarsanız klavyede değiştirirsiniz yaşınız yetmiyorsa abiniz ablanız ya da herhangi bir aile ferdiniz ile yapabilirsiniz banka gibi uğraştırmıyor ortalama 2 dakika sürüyor yinede olmaz derseniz sadece mouseyi alabilirsiniz şimdilik 2018 de 1000 liralık mouse kullanırken 45 tl lik klavye kullanıyordum önceliğim hep kulaklık mouse olmuştur klavye önemsiz demiyorum ama mouse kulaklık varken 3. planda benim içinhocam iyzico ve parolaparam yok maalesef
hocam açınca direk oluyor mu? ve klavye nasıl?açması en kolay uygulamalar ikiside açarsanız klavyede değiştirirsiniz yaşınız yetmiyorsa abiniz ablanız ya da herhangi bir aile ferdiniz ile yapabilirsiniz banka gibi uğraştırmıyor ortalama 2 dakika sürüyor yinede olmaz derseniz sadece mouseyi alabilirsiniz şimdilik 2018 de 1000 liralık mouse kullanırken 45 tl lik klavye kullanıyordum önceliğim hep kulaklık mouse olmuştur klavye önemsiz demiyorum ama mouse kulaklık varken 3. planda benim için
hesapları açıp parolaparaya para aktarıyorsun wraithten mouseyi alıyorsun ama alımı yaparken iyzico üstünden alıcaksın ve uygulama içinde kampanyalara tıklayıp katılıcaksın hesap açtıktan sonra iyzicoya gelen cashbackin üstüne parolaparaya geleni aktarıp klavyeyi de sipariş geçebilirsiniz sizi tatmin edip yeteceğini düşündüğüm klavyelerhocam açınca direk oluyor mu? ve klavye nasıl?
Hocam direk klavye kadar mı para aktarmalıyımhesapları açıp parolaparaya para aktarıyorsun wraithten mouseyi alıyorsun ama alımı yaparken iyzico üstünden alıcaksın ve uygulama içinde kampanyalara tıklayıp katılıcaksın hesap açtıktan sonra iyzicoya gelen cashbackin üstüne parolaparaya geleni aktarıp klavyeyi de sipariş geçebilirsiniz sizi tatmin edip yeteceğini düşündüğüm klavyeler
Ve mouse kadarHocam direk klavye kadar mı para aktarmalıyım
mouseyi alacaksınız sadece mouse parasını aktaracaksınız parolaparayaHocam direk klavye kadar mı para aktarmalıyım
Ve mouse kadar
iyzicodan ik siparişe 500 tl geri ödeme kampanyasına katılmayı unutmayınmouseyi alacaksınız sadece mouse parasını aktaracaksınız parolaparaya
Hocam klavyeyi forumlarda pek beğenmiyorlarmouseyi alacaksınız sadece mouse parasını aktaracaksınız parolaparaya
iyzicodan ik siparişe 500 tl geri ödeme kampanyasına katılmayı unutmayın
Hocam klavye fark etmiyor değil mi?mouseyi alacaksınız sadece mouse parasını aktaracaksınız parolaparaya
iyzicodan ik siparişe 500 tl geri ödeme kampanyasına katılmayı unutmayın