Polat Alemdar.
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
Benim eski sistem Powercolor HD6950 2 GB Çift fanlı modeli i5 3330 4+4 8GB DDR3 1600 MHz ram 240 SSD H61N Anakart 400 watt psu baya yetersizdi ama oyunları iyi oynatıyordu kasma donma yapmıyordu böyle 45 dk yı geçince pc reset atıyordu adam bilmediği için bozuk sandı ondan dolayı öyle yazmıştır ha sen alırsın tandıık bir bilgisayarcı olur test edeceğin güvenilir birisinin ''kaliteli poweri ile test eder bakarsın ama yüksek ihtimal power yetersizliğinden ötürüdür, powerını 650 watt sertifikalı power ile kullanmanı öneririm. ilya bunu alman şart değil piyasası yüksek ise ben bilmiyorum 150 ye alırsın 300-400 e satarsın 1030 gibi kartlara bakmanı öneririm yada 1050. sistemini tam olarak bilmediğim için kesin bir şey söylemek istemiyorum.Arkadaşlar Bu Ekran Kartını Almak İstiyorum Fakat Bir Sıkıntısı Varmış Karta Çok Yüklenince Kart Arada Bir Reset Atıyormuş Neden Sizce Fazla Bir Masraf Çıkartır Mı?
Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Açıklamayı Okuyun Ne Demek İstediğimi Anlarsınız