Neler Yeni

Yardım Bu ekran kartı kasama sığarmı

İgito

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
523
kasa 30cm destekliyor. Ekran kartı da 30.2cm. Mantıken sığmaz. Fanı çıkarmak zorunda kalırsım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şöyle diyim benim ekran kartı 33.3 falan kasa 34cm sıfıra sıfır kurtarıyor.

kasa 30cm destekliyor. Ekran kartı da 30.2cm. Mantıken sığmaz. Fanı çıkarmak zorunda kalırsım.

şöyle diyim benim ekran kartı 33.3 falan kasa 34cm sıfıra sıfır kurtarıyor.
saniyesiyle attım hocam abdullah abi 32.5 cm kartı sığdırmış

kasa

ekran kartı

2mm sıkıntı çıkarırmı dostlar

Çok uygun falan sa ve kesinlikle almalıyım diyorsan camı biraz açık kullanırsın. En azından yeni kasa alana kadar falan.

Böyle bir video var ama...

Son düzenleme:
Son düzenleme:
sorun değil hocam sorumu tekrarlim sığarmı?

"Asus 4060 atlas ucu ucuna sığıyor. Ona göre bir hesap yap."

Başka bir forumda böyle bir yorum gördüm.

"Kart verilere göre kasadan 2mm daha uzun, sığsa bile ucu ucuna sığar. Bence garantiye al ve kasayı ya da ekran kartını değiştir."

Bu da başka bir yorum.

Kart veya kasadan biri sende varsa ötekini sipariş et, baktın olmadı iade edersin. Olmaz mı öyle? Emin olamadım yanlış bilgi vermek de istemiyorum, ama forumlardaki yorumlardan anladığım kadarıyla sıkıntı çıkarabilir gibi duruyor.

"Asus 4060 atlas ucu ucuna sığıyor. Ona göre bir hesap yap."

Başka bir forumda böyle bir yorum gördüm.

"Kart verilere göre kasadan 2mm daha uzun, sığsa bile ucu ucuna sığar. Bence garantiye al ve kasayı ya da ekran kartını değiştir."

Bu da başka bir yorum.

Kart veya kasadan biri sende varsa ötekini sipariş et, baktın olmadı iade edersin. Olmaz mı öyle? Emin olamadım yanlış bilgi vermek de istemiyorum, ama forumlardaki yorumlardan anladığım kadarıyla sıkıntı çıkarabilir gibi duruyor.
2. el alcam hocam kasa var zaten ekran kartını alcam sonradan

Muhtemelen ölçülerine bakmışsındır, document'lerde 2 mm ekran kartı daha büyük görünüyor ama videoda 300mm den daha büyük bir kartı sığdırmış. Yorumlarında da 322mm kartı sığdırdığını söyleyen biri daha olmuş. Bence şöyle yapabilirsin, Vatanda satılan bir kasa, oraya gidip yine Vatanda satılan 300mm den daha büyük bir ekran kartı almayı düşündüğünü söyleyip kasayı ölçmelerini isteyebilirsin :D. Edit: kasa varsa ölçe de bilirsin :D :D .
sorun değil hocam sorumu tekrarlim sığarmı?

313mm taktığı kart o zaman ben hiç tereddüt etmiyim hocam :D

Muhtemelen ölçülerine bakmışsındır, document'lerde 2 mm ekran kartı daha büyük görünüyor ama videoda 300mm den daha büyük bir kartı sığdırmış. Yorumlarında da 322mm kartı sığdırdığını söyleyen biri daha olmuş. Bence şöyle yapabilirsin, Vatanda satılan bir kasa, oraya gidip yine Vatanda satılan 300mm den daha büyük bir ekran kartı almayı düşündüğünü söyleyip kasayı ölçmelerini isteyebilirsin :D. Edit: kasa varsa ölçe de bilirsin :D :D .

Öyle mağazalarda yapmazlar da en kötü İtopya'ya falan gidip danışabilir adam akıllı. Ya da diğer bilgisayar parçaları ve ekipmanları satan tecrübeli mağazalara.

kasayı olcucem hocamda 32cm kart takanlar bunu yapabiliyorsa niye 300mm sinir konulmuski o zaman ben anlamadim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,089,139
Üyeler
173,141
Son üye
Kadolog231
Geri