17.056 TL Gigabyte Radeon RX 7700 XT Gaming OC

Mantıklı bir sonuç çıkmamış sağlam bir 7700xt nin 60 fps aldığı bir oyunda 5060 ti 150 fps alamaz kartların gücü belli çünkü

Örnek

1440p very high fsr ve frame gen açık şekilde fps i ortada
bilmiyorum bende tlou part 2 remake de 60 fpsi geçmiyordu fsr ve fg açık oldugu halde. 65i gördüğü oluyor ama stabil değildi.

arkadaslar bosverin ls'de fg oldugunu bilmeyen bi arkadas 2025'te kendiniz rasterization ve lsfg/mfg kiyasini bulabileceginiz reddit sublarina bakin forumda birilerinin lafina gore hareket etmeyin sorgulayin, iyi fiyat iyi satici su ortamda degerlendireni uzmez kart

bence alınmaz 7700xt başka model hepsiburadanın en düşük fiyat olduğu bakılır vade farksız 6 taksit yapıyor en mantıklısı hepsiburada

şaka mı :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

gayette alınır
Dostum tek çekim yapacaksa zaten alınır 3-4 taksitte üstüne çok rakam biniyor 4-5 bin lira gibi onun yerine 1500 fazla verip hepsiburadadan gider frosfpunk edition alır türkçe mi konuşmuyoruz anlamadım ki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dostum tek çekim yapacaksa zaten alınır 3-4 taksitte üstüne çok rakam biniyor 4-5 bin lira gibi onun yerine 1500 fazla verip hepsiburadadan gider frosfpunk edition alır türkçe mi konuşmuyoruz anlamadım ki
Ayrıca 6 taksit ile almış olur

Geri