🔥İndirim Vatan Asus Tuf 9060XT Web Özel 20.798 TL

vatandan rx9070xt nitro çektimde geçen gün, onun sevinci sürüyor hala, bi de her gece indirim yapıyorlar o hoşuma gidiyor:kedi:
Ben de aynısınk aldım da elimde pc yok deneyemedim :D coil whine var mı denedin mi?

Nvidia nın mfg x4 teknolojisinin bir alternatifi amd tarafında var mı? Hani çalıştırınca 60 fps oyunu bir anda 250 fps yapan şey.

Nvidia nın mfg x4 teknolojisinin bir alternatifi amd tarafında var mı? Hani çalıştırınca 60 fps oyunu bir anda 250 fps yapan şey.
Şuan sadece normal FG var, 2 katını veren, Redstone diye bir yazılım üstünde çalışıyor AMD yani dediğin olay AMD ye de gelecek

16.659 TL
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

vatandan rx9070xt nitro çektimde geçen gün, onun sevinci sürüyor hala, bi de her gece indirim yapıyorlar o hoşuma gidiyor:kedi:
nitro ile düz xt arasında ne gibi farklılık var

16.659 TL
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

nitro ile düz xt arasında ne gibi farklılık var
Vram sıcaklık ları 10 derece daha düşük ve düz modele oranla %8-10 civarı OC perfomans farkı var
2-3 yıl sonra değiştirecem dersen düz modeli alabilirsin 5-6 yıl kullanıcam dersen nitro serisi şart :) kasanın hava akışına bağlı olarak ortalama düz modellerin Vram sıcaklıkları min 90 derece oyunlarda Stress testinde dahada artabiliyor. Nitroda 80 derece fark bu :D Tabi AMD VRam leri yüksek sıcaklıklara dayanıklı üretiliyor öyle hemen bozulmaz en az 3 yıl oda Dediğim gibi en kötü senaryoda böyle kasa hava felan almayacak v.s v.s :)

Not: 9060xt hafife almayın 6800xt ile arasında %2 civarı performans farkı olan ve FSR 4.0 desteği olan bir kart

Kusura bakmayın konudan alakasız ancak, benim 9060 xt Pure bugün geldi taktım CS 2 denemek için girdim ve coil whine sesi epey var, iade etsem kesin kabul ederler mi? ona göre bu geceki indirimlerden başka ekran kartı alacağım

Kusura bakmayın konudan alakasız ancak, benim 9060 xt Pure bugün geldi taktım CS 2 denemek için girdim ve coil whine sesi epey var, iade etsem kesin kabul ederler mi? ona göre bu geceki indirimlerden başka ekran kartı alacağım
Vatan web ten alımlarda 14 gün koşulsuz hakka sahip olman gerekiyor yani ben öyle biliyorum ama şubeden elden alım için bu geçerli değil bunu da öyle biliyorum.

İnternet sitesi üzerinden aldıysan magazaya gidip verebiliyorsun.Magazadan aldıysan kabul etmiyorlar servise göndereceğiz diyorlar

Geri