rog alacağım galiba en mantıklısı gibi duruyorrog al geç 6750xt var bende furmark 8x msaa da max gördüğüm 61-62 derece oluyor önü cam olan t25 kasada bir de.
bir şey soracağım asus tuf 6800xt nasıldır alınır mı?rog al geç 6750xt var bende furmark 8x msaa da max gördüğüm 61-62 derece oluyor önü cam olan t25 kasada bir de.
o da iyidir bütçene uygunsa onu da alabilirsin arkadaşımda da tuf 3060ti var o da 66-67 dereceleri görüyor corsair 4000d kasadabir şey soracağım asus tuf 6800xt nasıldır alınır mı?
bütçeme uygun bursada yaşıyorum ekran kartını almak için istanbula gideceğim 6750 de alsam 2. el yok bursada coğrafya kader ciddeno da iyidir bütçene uygunsa onu da alabilirsin arkadaşımda da tuf 3060ti var o da 66-67 dereceleri görüyor corsair 4000d kasada
"En tepe kart" demedim zaten "yanlış mı biliyorum? "dedim ama evet haklısınız, bence de red devil en iyisi. Hem Benchmark sonuçları hemde kullanıcı yorumlarında önde, fiyat farkı var evet ama alınır. Ben Bursada yaşıyorum ve yarın Üsküdara Red Devil 6800 almaya gidiyorum, bakalım hayırlısı.AMD en tepe kartı red devildir ve fiyat farkı olarak en pahalısıdır. Xfx red devilin yanında oyuncak gibi kalıyor. Red devilin rakibi rog strix serisidir ve soğutma blokları da hemen hemen aynıdır. Bende RX 6700 XT var 5cm blok kalınlığı 33-34cm kart uzunluğu var o yüzden xfx tepe kart demeyin gülerler.
RGB aydinlatmaya sahip ve güven veriyor kart çünkü hem uzun hem de çok kalın. Kasa içerisinde renklerle sekronize şekilde çalışıyor göze hitap ediyor."En tepe kart" demedim zaten "yanlış mı biliyorum? "dedim ama evet haklısınız, bence de red devil en iyisi. Hem Benchmark sonuçları hemde kullanıcı yorumlarında önde, fiyat farkı var evet ama alınır. Ben Bursada yaşıyorum ve yarın Üsküdara Red Devil 6800 almaya gidiyorum, bakalım hayırlısı.
facebookta gpu world türkiye sayfası var oranın yöneticilerinden alabilirsin dükkanları denizlide ben daha önce 1660ti almıştım baya memnundumbütçeme uygun bursada yaşıyorum ekran kartını almak için istanbula gideceğim 6750 de alsam 2. el yok bursada coğrafya kader cidden
Bursadayım, normalde üsküdara gidecektim ama satıcı param güvende ile yollayacak. 7K ya geliyor, furmark testini yapıp, 2 gün kullanacağım. Sıkıntı çıkarsa yollarım zaten ama teşekkür ederim, aklımda bulunsun. Sıkıntı çıkarsa oralara da bakarım.facebookta gpu world türkiye sayfası var oranın yöneticilerinden alabilirsin dükkanları denizlide ben daha önce 1660ti almıştım baya memnundum
evet onu fark ettim 7k fiyata red devil 6800xt almak üzereyim şuanUcuz değil. Bu fiyata 6800xt bulunur.
peki hocam param güvende ile ekran kartı almak hakkında ne düşünüyorsunuz?Ucuz değil. Bu fiyata 6800xt bulunur.
ikinci elde birçok etken var. bunlar sırayla şunlar olabilir; mining çıkması olması, mining çıkmasıysa garantinin olmayışı, tamir görmesi, uzun süredir kullanıyor olması gibi gibi. yani piyasada dikkat et mining bittikten sonra satılan ekran kartlarıyla mining dönemindeki ekran kartlarının fiyatları arasında uçurum var. örn: 5 aylık 3080 ile 15 aylık 3080 kartın arasında neredeyse 2 kat fiyat farkı var.Alıntıyı görüntüleNEDEN BU KADAR UCUZDUR SİZCE? BİR SIKINTISI VAR MIDIR? ALINIR MI? PARAM GÜVENDE SIKINTI ÇIKARIR MI?
Param güvende ile alış veriş yapmıyorum dostum. Ne satış yaparım nede alırım.evet onu fark ettim 7k fiyata red devil 6800xt almak üzereyim şuan
Mesaj otomatik birleştirildi:
peki hocam param güvende ile ekran kartı almak hakkında ne düşünüyorsunuz?