Neler Yeni

Çözüldü✓ BU EKRAN KARTI NEDEN BU KADAR UCUZ?

Zerkavizs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Ahmet Demir
Instagram
@Zerkavizs
sa.png
NEDEN BU KADAR UCUZDUR SİZCE? BİR SIKINTISI VAR MIDIR? ALINIR MI? PARAM GÜVENDE SIKINTI ÇIKARIR MI?

Zerkavizs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Ahmet Demir
Instagram
@Zerkavizs
o da iyidir bütçene uygunsa onu da alabilirsin arkadaşımda da tuf 3060ti var o da 66-67 dereceleri görüyor corsair 4000d kasada
bütçeme uygun bursada yaşıyorum ekran kartını almak için istanbula gideceğim 6750 de alsam 2. el yok bursada coğrafya kader cidden

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,811
İsim
Selim
AMD en tepe kartı red devildir ve fiyat farkı olarak en pahalısıdır. Xfx red devilin yanında oyuncak gibi kalıyor. Red devilin rakibi rog strix serisidir ve soğutma blokları da hemen hemen aynıdır. Bende RX 6700 XT var 5cm blok kalınlığı 33-34cm kart uzunluğu var o yüzden xfx tepe kart demeyin gülerler.

Zerkavizs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Ahmet Demir
Instagram
@Zerkavizs
AMD en tepe kartı red devildir ve fiyat farkı olarak en pahalısıdır. Xfx red devilin yanında oyuncak gibi kalıyor. Red devilin rakibi rog strix serisidir ve soğutma blokları da hemen hemen aynıdır. Bende RX 6700 XT var 5cm blok kalınlığı 33-34cm kart uzunluğu var o yüzden xfx tepe kart demeyin gülerler.
"En tepe kart" demedim zaten "yanlış mı biliyorum? "dedim ama evet haklısınız, bence de red devil en iyisi. Hem Benchmark sonuçları hemde kullanıcı yorumlarında önde, fiyat farkı var evet ama alınır. Ben Bursada yaşıyorum ve yarın Üsküdara Red Devil 6800 almaya gidiyorum, bakalım hayırlısı.

Son düzenleme:

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,811
İsim
Selim
"En tepe kart" demedim zaten "yanlış mı biliyorum? "dedim ama evet haklısınız, bence de red devil en iyisi. Hem Benchmark sonuçları hemde kullanıcı yorumlarında önde, fiyat farkı var evet ama alınır. Ben Bursada yaşıyorum ve yarın Üsküdara Red Devil 6800 almaya gidiyorum, bakalım hayırlısı.
RGB aydinlatmaya sahip ve güven veriyor kart çünkü hem uzun hem de çok kalın. Kasa içerisinde renklerle sekronize şekilde çalışıyor göze hitap ediyor.

Cristo20

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Batuhan AKAY
İlgilendiği Kategoriler
Bisiklet, pc, pubg.
bütçeme uygun bursada yaşıyorum ekran kartını almak için istanbula gideceğim 6750 de alsam 2. el yok bursada coğrafya kader cidden
facebookta gpu world türkiye sayfası var oranın yöneticilerinden alabilirsin dükkanları denizlide ben daha önce 1660ti almıştım baya memnundum

Zerkavizs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Ahmet Demir
Instagram
@Zerkavizs
facebookta gpu world türkiye sayfası var oranın yöneticilerinden alabilirsin dükkanları denizlide ben daha önce 1660ti almıştım baya memnundum
Bursadayım, normalde üsküdara gidecektim ama satıcı param güvende ile yollayacak. 7K ya geliyor, furmark testini yapıp, 2 gün kullanacağım. Sıkıntı çıkarsa yollarım zaten ama teşekkür ederim, aklımda bulunsun. Sıkıntı çıkarsa oralara da bakarım.

Zerkavizs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Ahmet Demir
Instagram
@Zerkavizs

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,554
İsim
Yusuf
Alıntıyı görüntüleNEDEN BU KADAR UCUZDUR SİZCE? BİR SIKINTISI VAR MIDIR? ALINIR MI? PARAM GÜVENDE SIKINTI ÇIKARIR MI?
ikinci elde birçok etken var. bunlar sırayla şunlar olabilir; mining çıkması olması, mining çıkmasıysa garantinin olmayışı, tamir görmesi, uzun süredir kullanıyor olması gibi gibi. yani piyasada dikkat et mining bittikten sonra satılan ekran kartlarıyla mining dönemindeki ekran kartlarının fiyatları arasında uçurum var. örn: 5 aylık 3080 ile 15 aylık 3080 kartın arasında neredeyse 2 kat fiyat farkı var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,521
Üyeler
164,858
Son üye
Kuzey163
Top Bottom