arkadaşımdada aynı sistem aynı sorun vardı ama onda 94 dereceler görülüuordu ve komik şekilde aynen dcde yayın + spotify vardı onlinede gezerken hızlı giderken falan takılıyordu t6 ultra aldık 75 dereceyi geçmiyor ve akıcı artıkGündüzleri arkadaşlarımla alt V multiplayer oynuyoruz(FiveM gibi bir çoklu oyuncu platformu) i5 10400f+rtx 2060 sistemim 82 dereceleri görüyor. Sadece oyun, discordda yayın ve spotify açıkken normalmi?
Termal macun yenilemeyi deneyebilirsinizGündüzleri arkadaşlarımla alt V multiplayer oynuyoruz(FiveM gibi bir çoklu oyuncu platformu) i5 10400f+rtx 2060 sistemim 82 dereceleri görüyor. Sadece oyun, discordda yayın ve spotify açıkken normalmi?
Benim oyunum akıcı onda sorun yok sabit 95-100 arası oynayabiliyorum. Bu sıcaklık yaza göre normalmi tek sorum oarkadaşımdada aynı sistem aynı sorun vardı ama onda 94 dereceler görülüuordu ve komik şekilde aynen dcde yayın + spotify vardı onlinede gezerken hızlı giderken falan takılıyordu t6 ultra aldık 75 dereceyi geçmiyor ve akıcı artık
Ekran kartı maalesef uygulamayı kullanamıyorum.82 derece olan CPU mu GPU mu?
Zaten yeni 1 ay olmadı sadece normalmi merak ediyorum 30 derece oluyor hava gündüzleriTermal macun yenilemeyi deneyebilirsiniz
havalar sıcak odan sıcak + kasa hava silkilasyonu kötü olabilir ancak gpu neden sıcak anlamadım gta işlemci ağırlıklı bi oyun normal değil bence sıcaklıkBenim oyunum akıcı onda sorun yok sabit 95-100 arası oynayabiliyorum. Bu sıcaklık yaza göre normalmi tek sorum o
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
GPU
Ekran katı modelin nedirBenim oyunum akıcı onda sorun yok sabit 95-100 arası oynayabiliyorum. Bu sıcaklık yaza göre normalmi tek sorum o
GPU
Zaten yeni 1 ay olmadı sadece normalmi merak ediyorum 30 derece oluyor hava gündüzleri
havalar sıcak odan sıcak + kasa hava silkilasyonu kötü olabilir ancak gpu neden sıcak anlamadım gta işlemci ağırlıklı bi oyun normal değil bence sıcaklık
görev yöneticisi ile olmaz msi afterburner indirip oyun içi değerlere bakarmısın (cpu işlemci gpu ekran kartı)Aslında bir uygulama kullanmıyorum GPU dedim fakat karıstırmış olabilirim görev yöneticinde ekran kartı 82 derecr yazıyordu.
izleme ayarlarını açtınız mıMsi afterburneri kurmayi denedim fakat olmadi nedense gözükmüyor oyunda