Neler Yeni

Bu ekran kartini almak deger mi?

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci
Hocam önunuze cikabilecek sorunlari iyice dusunup almanizi istiyorum. Amd ekran kartlarinda driver problemi, Wattman gibi hatalar cikabiliyor. Ama bu demek olmuyor ki bu kart kötu saf performans olarak en iyi kartlardan birisi ama teknoloji ve driver gibi seylerde Nvidia cok cok daha iyi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Tahir Efe Meriç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam önunuze cikabilecek sorunlari iyice dusunup almanizi istiyorum. Amd ekran kartlarinda driver problemi, Wattman gibi hatalar cikabiliyor. Ama bu demek olmuyor ki bu kart kötu saf performans olarak en iyi kartlardan birisi ama teknoloji ve driver gibi seylerde Nvidia cok cok daha iyi.
Ya dlss vs çok mantıklı ama bunun eşdeğeri 3070 ti ve oyunlarda kesinlikle 6800xt alıp geçiyor ne yapacağımdan emin değilim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bulamazsınız hocam daha iyisini alın geçin gayet iyi bir kart
Yazın sonunda alicam umarım hala aynı fiyat kalir

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci
Ya dlss vs çok mantıklı ama bunun eşdeğeri 3070 ti ve oyunlarda kesinlikle 6800xt alıp geçiyor ne yapacağımdan emin değilim

Hocam DLSS gibi teknolojiler baya ilerliyor zaten DLSS 2.4 surumu mu ne geldi. Ama benim bahsetmek istedigim sey Wattman gibi hatalar AMD de cok yaygin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Murat

hocam doğru ben 6900xt kullanıcısıyım inanın driver sorunları insanı bu kadar para verdim bunlarla mı uğraşıcam demeye itiyor. güçlü mü? iş görür mü? kesinlikle ve kesinlikle son derece güçlü ve gerçekten iyi olduğunu hissedebiliyorsunuz ama driver sorunları bu artısını eksiye çekebiliyor uğraştırıyor yani hatalar sürücüler vesaire eğer bu sorunlar olmasa kesinlikle amd önerirdim ama ekran kartı açısından nvidia alın rahatınıza bakın. kendim kullandığımdan biliyorum ne denli beni uğraştırdığını

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Tahir Efe Meriç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam doğru ben 6900xt kullanıcısıyım inanın driver sorunları insanı bu kadar para verdim bunlarla mı uğraşıcam demeye itiyor. güçlü mü? iş görür mü? kesinlikle ve kesinlikle son derece güçlü ve gerçekten iyi olduğunu hissedebiliyorsunuz ama driver sorunları bu artısını eksiye çekebiliyor uğraştırıyor yani hatalar sürücüler vesaire eğer bu sorunlar olmasa kesinlikle amd önerirdim ama ekran kartı açısından nvidia alın rahatınıza bakın. kendim kullandığımdan biliyorum ne denli beni uğraştırdığını
Gerçekten o kadar uğraştirdimi o kadar kötü muydu

VeloceRR

80+ Bronze

6800xt nin eşdeğeri 3070 ti değil 3080 ve 3080 ti arasında bi kart.

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci
Gerçekten o kadar uğraştirdimi o kadar kötü muydu
Hocam kime sorsan yasamistir bu durumu cözmesi zaman vakit ve bilgi istiyor, ama bende 6900 6800xt arasinda kalmistim 3070 ti aldim sirt sorun yasamiyayim vaktimi driver wattmana harcatmayayim diye suanda performansi ve teknolojisi beni tatmin ediyor.

VeloceRR

80+ Bronze
Top Bottom