Bu Ekran Kartları İle Etherium'dan 1 Ayda Kaç Para Kazanırım?

5000k

Vol 2 geliyor demek :D.
1610117704673.png

Geliyor gelmekte olan.

Hive Os kurunca daha karlı oluyormuş aklında bulunsun sdd veya hdd kullanman gerekmiyor o da var

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

500 mh/s

Forum BitcoinTalk'a dönmüş durumda.

Açıkcası kripto paralar geleceğin para birimleri olsalar da, risk alınmaması gerektiğini düşünmekteyim. Tabi, para kazanmak için risk almak gerekmekte.

''Şu kadar para kazanırsınız'', ''Bu kadar para kazanırsınız'' gibi tahminler ile pek bir yere varılmayacağını düşünmekteyim. Size önerim ise, önce listedeki 3 kart ile mining yapmanız. (RTX 3080)

Şu videonuzdaki kartlar ile BTC madenciliği yapıp, kazandığınız miktara bakarak az çok kaç para kazanabileceğinizi anlayabilirsiniz.

Konuyu sulandıran, trolleyen kişilere de gerekli yaptırımı uygulamanız tavsiye edilir. Ve bir jeneratör alırsanız iyi olacaktır. :)

Hesapladığımda rx 570 ile minin yapacak olursak ortalama asgari ücret kazanmamız için en az 20 adet lazım. Net gelir olarak belirtiyorum burada. yani hd 6750 ile yada gtx 750 ti ile mining e kalkışacak arkadaşlar hiç kalkışmasın daha iyi. ödeyeceğiniz elektrik faturasını bile kurtarmaz.

guc maliyetini hesaplamadim ama kartlarin tek tek hash gucu tuketimi vs topladim sonuc bu cikti
donanimarisvi.PNG

Hesapladığımda rx 570 ile minin yapacak olursak ortalama asgari ücret kazanmamız için en az 20 adet lazım. Net gelir olarak belirtiyorum burada. yani hd 6750 ile yada gtx 750 ti ile mining e kalkışacak arkadaşlar hiç kalkışmasın daha iyi. ödeyeceğiniz elektrik faturasını bile kurtarmaz.
Ki suan en az 6 veya 8 GB lık kart gerektiğini de hesaba katmak gerekiyor

3090 ve 3080ler ile
$ 1,155.96 per month

• Muhteşem
Reaksiyonlar: cici
Geri