SharpDagger
80+ Bronze
- Katılım
- 8 Nisan 2020
- Mesajlar
- 523
- Reaksiyon skoru
- 181
Arkadaşlar bilgisayar üzerinden şöyle form doldurdum sizce kabul ederler mi ?
Sadece dilekçe yazarak olur mu yoksa kimlik fotokobiside gerekiyor mu ? Şey birde nereye vericem yine faks mı yapıcam ?El yazın olmadığı için iptal etmezler. Ayrıca form doldurmak şart olmaması lazım. Dilekçe yazarakta bu işi çözebilirsin. Müşteri hizmetlerini ararsan yardımcı olacaklardır.
Ben daha once aynı işlemci şu şekilde yaptım;Sadece dilekçe yazarak olur mu yoksa kimlik fotokobiside gerekiyor mu ? Şey birde nereye vericem yine faks mı yapıcam ?
Kusura bakma abi son sorum vodafonenin e mail adresini bitürlü bulamadım bana söyler misin ? Birde kaç günde iptal ettiler ben bu kadar uzun sürceğini bilmediğim için TTnete de başvurdum ayın 23 ünde kurulum yapıcaklar ondan telaşlandım biraz .Ben daha once aynı işlemci şu şekilde yaptım;
VODAFONE İLETİŞİM HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE
............. tc numaralı şahsım, ............... hizmet numaralı vodafone ...... aboneliğimin .................. sebepten dolayı iptalini arz ederim.
Saygılarımla
Tolga Yalçın
t.c.: .................. imza
şeklinde bir dilekçe ve nüfus cüzdanımın önlü arkalı fotografını cekıp maıl yoluyla ıletmıstım ve 2 gun ıcersınde talebım dogrultusunda yardımcı olmuslardı.
Kusura bakma abi son sorum vodafonenin e mail adresini bitürlü bulamadım bana söyler misin ? Birde kaç günde iptal ettiler ben bu kadar uzun sürceğini bilmediğim için TTnete de başvurdum ayın 23 ünde kurulum yapıcaklar ondan telaşlandım biraz .
Adres yazmam gerekiyor mu