Neler Yeni

Bu firmadan sakın ama sakın alışveriş yapmayın.

Nemix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Mete Kul
  • FİRMA TURKSİT
    Oyuncu Koltuğu ''Oyuncu pek deninemez.''

Ürünü 18 Eylül de aldım o tarihden itibaren halen daha transfer merkezinde. 1 ay olacak ya üstüne üstlük sipariş tamamlandı diyor. Bana ne ulaşan var ne gelen giden var. Satıcıda ayrıca çok ilgisiz kesinlikle önermiyorum.
    Satıcı firmayı aradım sistemden ürününüz teslim edildi olarak görüküyor dedi ve sözlü beyanla hiç birşeyi kanıtlayamazsınız diyor. Amma velakin Kargo takip ekraninda 21 eylülden beri teslimat şubesinde olarak gözüküyor.

Yakınımda ki kargo firmasına gittim onlar ürünün gelmediğini söylüyor. Zaten olması gereken de buydu açıkcası.
    Kesinlike almanızı önermiyorum ''OYUNCU KOLTUĞU BAKIYORSANIZ BU FİRMADAN UZAK DURMANIZ GEREKMEKTEDİR.''

Myst3ry

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Can
Çözüm için yardım istememişsin ancak onlar teslim ettiğini kanıtlamakla yükümlü benim bildiğim. Teslim aldıysan teslim aldığına dair belge veya adresine bırakıldığına dair fotoğraf göstersinler. Sana gösteremiyorlarsa hakem heyetine paslarsın onlara göstermek zorunda kalırlar :)
Ayrıca kargo firmaları geçte olsa şikayetvara bakıyor önce kargo firmasını şikayetvar'dan dürtebilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,157
Üyeler
167,620
Son üye
AnnTi
Top Bottom