Neler Yeni

Bu fıyat farkı normalmıdır arkadaslar ?

foolhardy0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
bayhangozukara
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Uygunsuz davranış
Yurt dışında farklı fiyata satılıyor olması ?
lutfen beynınızle cevap verırmısınız yurt dısında farklı oldugunu bılıyorum.Yurt ıcınde satılandan bır farkı varmıdır dıye soruyorum eger beynınız halı hazırda kullanıma acık degılse lutfen cevap vermeyınız.

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
lutfen beynınızle cevap verırmısınız yurt dısında farklı oldugunu bılıyorum.Yurt ıcınde satılandan bır farkı varmıdır dıye soruyorum eger beynınız halı hazırda kullanıma acık degılse lutfen cevap vermeyınız.
İki ürünün arasındaki fiyat farkını soruyorsun... Nerede özellik olarak farkını sordun ? Önce Türkçe konuşmayı öğren.

foolhardy0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
bayhangozukara
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İki ürünün arasındaki fiyat farkını soruyorsun... Nerede özellik olarak farkını sordun ? Önce Türkçe konuşmayı öğren.
kullanıma acık oldugunda cevap verın demıstım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
enes dinler
sıkıntı yok yurtdışındaki ürünle birebir aynıdır muhtemelen ama garanti şartları değişebilir

Cankmkn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
373
İsim
Can
yardım almak ıcın ? ve laf ta atmadım yanlıs anlasılma oldu onu dıle getırdım ?
beyninizle gelin tarzı mesajlar hoş değil daha nazik bir dille ve detaylı bi şekilde ne anlatmak istiyosan anlatırsınız karşı taraf sizi daha iyi anlamış olur

foolhardy0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
bayhangozukara
sıkıntı yok yurtdışındaki ürünle birebir aynıdır muhtemelen ama garanti şartları değişebilir
tesekkur ederım
Mesaj otomatik birleştirildi:

beyninizle gelin tarzı mesajlar hoş değil daha nazik bir dille ve detaylı bi şekilde ne anlatmak istiyosan anlatırsınız karşı taraf sizi daha iyi anlamış olur
anladım dıkkate alacagım

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,269
İsim
Berk Atmaca
öncelikle forum üyelerine hakaret etmek büyük bir acizliktir. sana yardım etmeye çalışan birine saygısızlık etmen senin ayıbın.
Amazondan alacağın ürünle TR'dekinin farkı yok. Garanti sıkıntı çıkarabilir.

Top Bottom