Neler Yeni

Bu fıyat farkı normalmıdır arkadaslar ?

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
yardım almak ıcın ? ve laf ta atmadım yanlıs anlasılma oldu onu dıle getırdım ?
insanlara beyinsiz diyorsun sonra da hiç bir şey yokmuş gibi yanlış anlaşılma oldu diyorsun. Daha derdini doğru düzgün bir dille anlatamıyorsun yardımcı olmaya çalışan insanlara hakaret ediyorsun. Senin gibi iki haneli İQ'ya sahip veletler cidden forumdan soğutuyor insanı. Dikkate alacakmış ... Bak hele.
Neyse engel.

foolhardy0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
bayhangozukara
insanlara beyinsiz diyorsun sonra da hiç bir şey yokmuş gibi yanlış anlaşılma oldu diyorsun. Daha derdini doğru düzgün bir dille anlatamıyorsun yardımcı olmaya çalışan insanlara hakaret ediyorsun. Senin gibi iki haneli İQ'ya sahip veletler cidden forumdan soğutuyor insanı. Dikkate alacakmış ... Bak hele.
Neyse engel.
beyınsız demedım alındıysan da ozur dılerım kotu zamanlarımıza denk geldık galıba

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
birinde yenilenmiş yazıyor.kimse de okumamış.

Buraqxs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Burak Selçuk
Amazon da olan yenilenmiş versiyon, üretimde hataları falan vardır onlar düzeltilmiştir ya da bi sorundan dolayı geri iade gelip onarılmıştır sıfır değil yani. Kimsenin işinde karışmam ama bence profesyonel bir iş için değilse bu ekonomi de 1700 lira çok fazla bi miktar

Beşiktaşlı Reyna

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
387
İsim
Samet Kapucuoğlu
Fiyat farkı normal mi diye sormuşsun evet normal. Adama hakaret etmene gerektiren bir şey yok ona göre cevap vermiş. Özellik olarak aynıdır

akıllı kuş

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,109
İsim
Cicikuş
Neyse engel.
beyınsız demedım alındıysan da ozur dılerım kotu zamanlarımıza denk geldık galıba
birbirinize laf ile hakaretler yapmayın. forumun kurallarındada yasak olan bir şey beyinsiz, m*l v.b laflar demek. terbiyenizi takının öyle konuşun eğer adam sizi sinir edecek laflar etmişsede engelleyin geçin yada bir moderatöre hakaret, kaba, argo dilden raporlayın geçin çokmu zor bu kadar uzatmaya ne gerek var yani?

Araba

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
araba
Neyse engel.
Hocam boşver böylelerini daha kendi ne sorduğunu bilmiyor.

Top Bottom