Burqk 80+ Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 343 Dahası Reaksiyon skoru 162 İsim Burak mert 10 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 Vesemir yazmış: Baya karlı. Ekran kartı tek fanlı ve ramler iyi değil çok ama bu fiyata bundan daha iyisi olamaz. Devamı için tıklayın... şöyle söylim ben bunu alırsam ilk yapcağım şey psuyu değiştirmek olcak bence.
Vesemir yazmış: Baya karlı. Ekran kartı tek fanlı ve ramler iyi değil çok ama bu fiyata bundan daha iyisi olamaz. Devamı için tıklayın... şöyle söylim ben bunu alırsam ilk yapcağım şey psuyu değiştirmek olcak bence.
Vesemir Dayı 80+ Platinum Katılım 17 Haziran 2020 Mesajlar 12,496 En İyi Cevap 20 Dahası Reaksiyon skoru 27,590 Yaş 25 Konum Eskişehir İsim Furkan İlgilendiği Kategoriler Teknik Sorunlar Discord Vesemir#0538 10 Şubat 2021 #15 Burqk yazmış: şöyle söylim ben bunu alırsam ilk yapcağım şey psuyu değiştirmek olcak bence. Devamı için tıklayın... Evet güç kaynağı hakkında bilgim yok ama böyle bir fiyata böyle sistem alınıyorsa psu fiyatı koymaz açıkçası.
Burqk yazmış: şöyle söylim ben bunu alırsam ilk yapcağım şey psuyu değiştirmek olcak bence. Devamı için tıklayın... Evet güç kaynağı hakkında bilgim yok ama böyle bir fiyata böyle sistem alınıyorsa psu fiyatı koymaz açıkçası.