Neler Yeni

Çözüldü✓ Bu fiyata 6000 mhz en iyisi mi? termal macun?

sametimal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
samet imal
Bütçe
6000

TechGuy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Cemil Ciger
Top Tier ürün. Fiyatı güzel alınır. Alternatif olarak aşağıdaki modellerde iyidir. İşlemcinin çektiği güç belli. Ortalama tüm adı bilinen macunlar aynı performansı gösterir. MX-6, Frost25, TG Kryonaut hangisini alırsan al fark etmez.

Son düzenleme:

Amaat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Ahmet
Bende bu rami aldım, internette oc için yapılan ayarları yaptım direkt oldu. Amd işlemciler için en iyisi diyebilirim. 6200mhz de çok rahat kullanabilirsiniz. Tek kötü yanı fotoğrafa aldanıp beyaz diye aldım ama gümüş rengi. Aslında ayna gibi bir şey dışı, kasada siyahımsı duruyor.

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,720
İsim
Selim
r5 7500f ve MSI mag B650 tomahawk ile kullanıcam 6000 mhz değerinde bunu buldum sizce nasıl?
Termal macun önerir misiniz?
Aşağıda ki 3700tl olan patriot ram ile aralarında pek bir fark yok yani 2bin liralık bir farka değmez ama top sistem topluyorsan alınır şuan ki topladığınız sistem için gereksiz bir fiyata sahip cl30 patriot almanız daha mantıklı bu arada bende 7500f kullanıyorum patrior ram var 6000mhz Expo filan açabiliyorsunuz

sametimal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
samet imal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aşağıda ki 3700tl olan patriot ram ile aralarında pek bir fark yok yani 2bin liralık bir farka değmez ama top sistem topluyorsan alınır şuan ki topladığınız sistem için gereksiz bir fiyata sahip cl30 patriot almanız daha mantıklı bu arada bende 7500f kullanıyorum patrior ram var 6000mhz Expo filan açabiliyorsunuz
top sistem değilde baya uzun ömürlü sistem topluyorum kalite, marka ve değerler olarak en iyi onu bulmuştum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Top Tier ürün. Fiyatı güzel alınır. Alternatif olarak aşağıdaki modellerde iyidir. İşlemcinin çektiği güç belli ortalama tüm adı bilinen macunlar aynı performansı gösterir. MX-6, Frost25, TG Kryonaut hangisini alırsan al fark etmez.

teşekkür ederim

7500f e hangi soğutucuyu kullanıyorsun?

TechGuy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Cemil Ciger
top sistem değilde baya uzun ömürlü sistem topluyorum kalite, marka ve değerler olarak en iyi onu bulmuştum

Eğer özenle (top tier) bir sistem toplamıyorsanız Patriot alın paranız cebinizde kalsın. Aradaki performans farklı yok denecek kadar az.

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,720
İsim
Selim

teşekkür ederim

7500f e hangi soğutucuyu kullanıyorsun?
Benim işlemci silikonu kalitesiz artich 2 360mm kullanıyorum ama tek fanli kaliteli bir kule tipi bile yeterli bu işlemci için ben 2900tlye denk getirince aldım soğutucuyu yoksa ihtiyaçtan değil kule tipi yeterli olur

Top Bottom