Yardım BEYAZ SİSTEM İÇİN RAM ÖNERİSİ

Bu xpg mi daha iyi yoksa gskil mi beyaz sistem için alıcam. Birde 32 gb yetermi acaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Beyaz sistem için görünüş olarakta daha mı iyi sizce
Ben xpg kullanıyorum kaliteli marka, profilimden nasıl göründüğüne bakabilirsin. Çipleri Hynix A Die gayet güçlü.

Bu xpg mi daha iyi yoksa gskil mi beyaz sistem için alıcam. Birde 32 gb yetermi acaba

Beyaz sistem için görünüş olarakta daha mı iyi sizce
Hocam ikiside sağlam marka güzel ve kaliteli. Ben xpg kullanıyorum memnunum ve çok güzel duruyor kasa içinde. Hangisini alırsanız üzmez ikiside şık duruyor. Kendim xpg kullandığım için oyum ondan yana.

Hocam ikiside sağlam marka güzel ve kaliteli. Ben xpg kullanıyorum memnunum ve çok güzel duruyor kasa içinde. Hangisini alırsanız üzmez ikiside şık duruyor. Kendim xpg kullandığım için oyum ondan yana.
Güzel duruyor hocam. 32 gb yeter mi peki hocam ne kadar götürr 32 alsam yani kaç sene çıkacak oyunlar v.s için

Güzel duruyor hocam. 32 gb yeter mi peki hocam ne kadar götürr 32 alsam yani kaç sene çıkacak oyunlar v.s için
32 yeterli, şuan gördüğüm en fazla ram kullanan oyun Hogwarts legacy 21 22 gb kullanmakta. 32 hala senelerce yeterli olacak diye düşünüyorum.

Bu arada ek bilgi vermek istiyorum. Sistemde OC yapanlar varsa özellikle hogwarts legacy de denesinler. Drop ve Stuttering varsa stabil değilsiniz demektir. Bu oyun bunu test etmek için birebir :D

Son düzenleme:
Ozamn 32 alıyorum hocam xpg bakalım düzgün güvenilir site bulursam alayım. Zaten 64 stok hiç bir yerde yok

48 de varmış 😂
64GB versiyonu Vatan'da var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,395
Üyeler
183,111
Son üye
kereviz