Neler Yeni

Yardım BEYAZ SİSTEM İÇİN RAM ÖNERİSİ

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bu xpg mi daha iyi yoksa gskil mi beyaz sistem için alıcam. Birde 32 gb yetermi acaba
Mesaj otomatik birleştirildi:

Beyaz sistem için görünüş olarakta daha mı iyi sizce
Ben xpg kullanıyorum kaliteli marka, profilimden nasıl göründüğüne bakabilirsin. Çipleri Hynix A Die gayet güçlü.

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
778
İsim
Furkan
Ben xpg kullanıyorum kaliteli marka, profilimden nasıl göründüğüne bakabilirsin. Çipleri Hynix A Die gayet güçlü.
Güzel duruyor hocam. 32 gb yeter mi peki hocam ne kadar götürr 32 alsam yani kaç sene çıkacak oyunlar v.s için

Basent

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Barkın
Bu xpg mi daha iyi yoksa gskil mi beyaz sistem için alıcam. Birde 32 gb yetermi acaba
Mesaj otomatik birleştirildi:

Beyaz sistem için görünüş olarakta daha mı iyi sizce
Hocam ikiside sağlam marka güzel ve kaliteli. Ben xpg kullanıyorum memnunum ve çok güzel duruyor kasa içinde. Hangisini alırsanız üzmez ikiside şık duruyor. Kendim xpg kullandığım için oyum ondan yana.

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
778
İsim
Furkan
Hocam ikiside sağlam marka güzel ve kaliteli. Ben xpg kullanıyorum memnunum ve çok güzel duruyor kasa içinde. Hangisini alırsanız üzmez ikiside şık duruyor. Kendim xpg kullandığım için oyum ondan yana.
Güzel duruyor hocam. 32 gb yeter mi peki hocam ne kadar götürr 32 alsam yani kaç sene çıkacak oyunlar v.s için

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
32 yeterli, şuan gördüğüm en fazla ram kullanan oyun Hogwarts legacy 21 22 gb kullanmakta. 32 hala senelerce yeterli olacak diye düşünüyorum.

Bu arada ek bilgi vermek istiyorum. Sistemde OC yapanlar varsa özellikle hogwarts legacy de denesinler. Drop ve Stuttering varsa stabil değilsiniz demektir. Bu oyun bunu test etmek için birebir :D

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
778
İsim
Furkan
Son düzenleme:
Top Bottom