Neler Yeni

Yardım BEYAZ SİSTEM İÇİN RAM ÖNERİSİ

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
453
İsim
Hüseyin Mert Görgel
Corsair eledim.

Xpg ve gskil arasında kaldım şuan 😂
XPG benim gözdemdir yeni sistemde bende kullanacam eğer yurtdışı gezimde bulursam XPG nin full RGB soğutma bloklu modelinden alacam istersen sitesinden bir bak baya güzel duruyor

Basent

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Barkın
Corsair eledim.

Xpg ve gskil arasında kaldım şuan 😂
Daha yeni aldım am5 sisteme geçtim. Gayet memnunum rgb'si de çok güzel tavsiye ederim. Msi anakart ile kullanıyorum sitesinden uyumluluğuna bakarak aldım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Direkt model olarak attım beyaz rengi de var hocam.

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
778
İsim
Furkan
Daha yeni aldım am5 sisteme geçtim. Gayet memnunum rgb'si de çok güzel tavsiye ederim. Msi anakart ile kullanıyorum sitesinden uyumluluğuna bakarak aldım.

Direkt model olarak attım beyaz rengi de var hocam.
Biliyorum hocam bununl konu başındaki gsskil arasında kaldım

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
778
İsim
Furkan
XPG benim gözdemdir yeni sistemde bende kullanacam eğer yurtdışı gezimde bulursam XPG nin full RGB soğutma bloklu modelinden alacam istersen sitesinden bir bak baya güzel duruyor
O nasıl bir şey bakıcam merak ettim ve baktım fena değilde o kadar rgb sevmiyorum ben

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
453
İsim
Hüseyin Mert Görgel
O nasıl bir şey bakıcam merak ettim ve baktım fena değilde o kadar rgb sevmiyorum ben
buradan bakabilirsin

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
778
İsim
Furkan
buradan bakabilirsin
Dediğim gibi fena değil beyaz sistem için bence benim görüşüm güzel olmaz ama siyah sisteme güzel olabilir

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
6000mhz üstü stabil değil diye bir şey yok dostum. Ayarlama yapmayı bilmeyenler için genelde bu değerlerin EXPO profilleri daha uygun oluyor o yüzden bu şekilde bir söylem var. EXPO açıp yoluma bakarım diyorsan 6000 CL30 al geç. İleride ayarlama yapmak istersen manual o işlere girersin

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
778
İsim
Furkan
6000mhz üstü stabil değil diye bir şey yok dostum. Ayarlama yapmayı bilmeyenler için genelde bu değerlerin EXPO profilleri daha uygun oluyor o yüzden bu şekilde bir söylem var. EXPO açıp yoluma bakarım diyorsan 6000 CL30 al geç. İleride ayarlama yapmak istersen manual o işlere girersin
Yani manuel ayar yaptığında ne kadar fps değiştirir ki hocam

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
453
İsim
Hüseyin Mert Görgel
6400 de uyumlu çalışıyor ama daha üstünde çalışan görmedim XPG zaten 6400 Cl30 EXPO uyumlu modelleri bundan dolayı çıkarıyor

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Yani manuel ayar yaptığında ne kadar fps değiştirir ki hocam
Oyunlarda yenilen dropların ve stutteringin büyük bir çoğunluğu ramden dolayı yaşar kullanıcı fakat herkes işlemci ekran kartı SSD sanıyor. Ram stabilitesi demek daha stabil %1 ve %0.1 fps demek. Ben şahsen dropsuz oynuyorum oyunları sıfır hemde

6400 de uyumlu çalışıyor ama daha üstünde çalışan görmedim XPG zaten 6400 Cl30 EXPO uyumlu modelleri bundan dolayı çıkarıyor
6400 expo profili 2T çalışır. 1T de 6400 stabil çalıştırmak gear down Mode disabled iken biraz zor ama imkansız değil. Ben şahsen 6400 CL28 kullanıyorum. AIDA64 gecikmem 57.3ns Pyprime ise 7.8 sn

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
778
İsim
Furkan
Oyunlarda yenilen dropların ve stutteringin büyük bir çoğunluğu ramden dolayı yaşar kullanıcı fakat herkes işlemci ekran kartı SSD sanıyor. Ram stabilitesi demek daha stabil %1 ve %0.1 fps demek. Ben şahsen dropsuz oynuyorum oyunları sıfır hemde

6400 expo profili 2T çalışır. 1T de 6400 stabil çalıştırmak gear down Mode disabled iken biraz zor ama imkansız değil. Ben şahsen 6400 CL28 kullanıyorum. AIDA64 gecikmem 57.3ns Pyprime ise 7.8 sn
Bu xpg mi daha iyi yoksa gskil mi beyaz sistem için alıcam. Birde 32 gb yetermi acaba

Bence xpg al hocam.
Beyaz sistem için görünüş olarakta daha mı iyi sizce

Top Bottom