Edmond_Dantes
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,860
Bu alınır mı? Tek modül ddr5 32gb ram ihtiyacım var. Daha sonra ikincisini takıp 64 yapacağım. İşlemci 9700x düşünüyorum.
Hocam ilanlarda tek modul 32gb olarak sadece bu model var 1 tane. O da 21k fiyat yazmış 1k daha verir sıfır alırımhocaqm çok pahalı bea 2.el sorun olmaz dersen bi bak 2. ellere
sıfır istiyorum diyorsan zaten pek bir seçeneğimiz yok o zaman alınır
acil ihtiyacın varsa yapıştır geçHocam ilanlarda tek modul 32gb olarak sadece bu model var 1 tane. O da 21k fiyat yazmış 1k daha verir sıfır alırım![]()
Acil değil ama ramler her geçen gün pahalanıyor diye bir an evvel alayım demiştim. Şu an sadece ekran kartı var elimde bir de rami alayım diğerlerini sonra alırım diye düşünmüştüm.acil ihtiyacın varsa yapıştır geç
valla bi ara 4 5 ay sonra nvdia google ve benzer firmaların ram siparişleri bitiyor ram lerin fiyatları geri düşer diyorlardıAcil değil ama ramler her geçen gün pahalanıyor diye bir an evvel alayım demiştim. Şu an sadece ekran kartı var elimde bir de rami alayım diğerlerini sonra alırım diye düşünmüştüm.
İyi de hocam çifte hem şu an ihtiyacım yok hem de bütçe ayıramam ona 20k. O nedenle şimdi 32 alayım, ilerde aynısından bi tane daha koyarım diye düşündüm.Çift almak daha mantıklı aynı marka, aynı hız, aynı chip stabile için önemli durumlar.Klevv BOLT V 6000MHz 64GB DUAL Kit 32X2 CL30 (32GB*2,BV32X2-KD5BGUA80-60A300H) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Klevv BOLT V 6000MHz 64GB DUAL Kit 32X2 CL30 (32GB*2,BV32X2-KD5BGUA80-60A300H) : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr