Neler Yeni

Bu fiyata 6750xt yi alip 27k ya pc toplayabilirmiyim??

Trakya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Koray ercan
Dostum birini biri 4 yillik boyunca kullandi 2 3 elden gecti digeri kutudsn cikmamis ayni sey olabilirmi aslan kardesim.
Kanka test edip alacaksın tabii ki kartın kozmetiğine sıcaklık değerlerine bak iyise ve fiyatı da makulse alınır. Sen nabacaksın kaç yıllık olduğunu millet 1080ti alıp hala ultrada oyun oynuyo günümüzde hala taş gibi 6900xt

kaveill

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Kağan
Yani alırken kontrol edeceğiniz değerler adamın nasıl kullandığını belli eder zaten. Değerler iyiyse temiz kullanılmıştır, kötüyse kötü. İlk rx570'İm dışında tüm ekran kartlarımı 2. el aldım hiç sorun yaşamadım
Zaten buna itirazim yok kontrol edilerek alinabilir ama ugrasmak istemiyorum kisisel bisey yani.bide bi sikinti yasasan garanti yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Zaten buna itirazim yok kontrol edilerek alinabilir ama ugrasmak istemiyorum kisisel bisey yani.bide bi sikinti yasasan garanti yok.
Kanka test edip alacaksın tabii ki kartın kozmetiğine sıcaklık değerlerine bak iyise ve fiyatı da makulse alınır. Sen nabacaksın kaç yıllık olduğunu millet 1080ti alıp hala ultrada oyun oynuyo günümüzde hala taş gibi 6900xt

asko56

80+ Silver
2.el olan direkt 2.el bunu 0 olarak satiyolar.bende 4 sene kullandigim ekran kartimi sattim hicbi sikintisi yoktu sifir olma ihtimalide gayet var ciktigi siralar mining falan patladi 2.el o yuzden alinmaz diyorum.
bende sana o ürün sıfır degil diyorum ürünün resmi olarak üretimi ve satışı bitti alacagınız ürün açılmış kullanılmış iade edilmiş ve tekrar jelatin atılıp sıfır diye satılan ürün gerçekten sıfır ürün istiyorsanız daha güncel ürün bakmanız lazım

kaveill

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Kağan
bende sana o ürün sıfır degil diyorum ürünün resmi oalrak üretimi ve satışı bitti alacagınız ürün açılmış kullanılmış iade edilmiş ve tekrara jelatin atılıp sıfır diye satılan ürün gerçekten sıfır ürün istiyorsanız daha güncel ürün bakmanız lazım
Iade olma ihtimali tabikide var ben ikinci el karti test etmekle falan ugrasmak istemiyorum birde garanti olsa daha rahat olur.ustelik mining olaylarinin oldugu zamanlar cikmis bi kart ve o zamanin top tierlarindan mining olma ihtimali yuksek.

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Kerem Eldes
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yani eyvallah bir şey diyemeyiz de az para vermiyorsun gerçekten, giden paraya üzülüyoruz sadece

asko56

80+ Silver
Iade olma ihtimali tabikide var ben ikinci el karti test etmekle falan ugrasmak istemiyorum birde garanti olsa daha rahat olur.ustelik mining olaylarinin oldugu zamanlar cikmis bi kart ve o zamanin top tierlarindan mining olma ihtimali yuksek.
tamam dostum gidip alabilrisin zaten kararını vermissin buraya sormanın mantıgı yok 6750xt ye 13.500 vermek yerine o paraya daha güncel intel arc b580 yada rtx 4060 alabilrisiinz daha ucuza sıfır olarak daha güncel temiz ürüne sahip olursunuz sıfır takıntınız varsa

kaveill

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Kağan
tamam dostum gidip alabilrisin zaten kararını vermissin buraya sormanın mantıgı yok 6750xt ye 13.500 vermek yerine o paraya daha güncel intel arc b580 yada rtx 4060 alabilrisiinz daha ucuza sıfır olarak daha güncel temiz ürüne sahip olursunuz sıfır takıntınız varsa
Ben bir seye kararimi vermedim bu kasayi kendime almicam o yuzden bi sikinti cikarsa benim basima patlicak.basta b580 onerebilirdin mesela o mantikla hicbikart alinmaz illa bi kartin sifirina vercegin parayla 2.ele daha iyisini alabilirsin 0 niye alasinki ozaman.

Gurkanpiro

80+ Platinum
bende sana o ürün sıfır degil diyorum ürünün resmi olarak üretimi ve satışı bitti alacagınız ürün açılmış kullanılmış iade edilmiş ve tekrar jelatin atılıp sıfır diye satılan ürün gerçekten sıfır ürün istiyorsanız daha güncel ürün bakmanız lazım
Sinerj satıyor yani kurumsal öyle bişey olacağını sanmıyorum

asko56

80+ Silver
Ben bir seye kararimi vermedim bu kasayi kendime almicam o yuzden bi sikinti cikarsa benim basima patlicak.basta b580 onerebilirdin mesela o mantikla hicbikart alinmaz illa bi kartin sifirina vercegin parayla 2.ele daha iyisini alabilirsin 0 niye alasinki ozaman.
Dayı ne diyon allah aşkına allahın adını verdim ne içiyorsan banada ver bu kafayı yaşamak istiyorum dostum 4 yıllık sıfır olmayan sıfır görünümlü eski teknoloji karta 13.500 yerine git dedim aynı paraya önce o 6000 sersinini en tepe modelini al dedim ona yanaşmadın anlarım sıfır olsun dersin dedim bari teknoloji olarak en güncel üründe kal b580 yada 4060 bak diyorum şimdi böyle saçma bir şey yazıyorsun ne diyelim size 13.500 e daha güncel ürün bak sıfır isteniyorsa gidipte 6750 ye 13.500 verilmez.

kaveill

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Kağan
Dayı ne diyon allah aşkına allahın adını verdim ne içiyorsan banada ver bu kafayı yaşamak istiyorum dostum 4 yıllık sıfır olmayna sıfır görünümlü eski teknoloji karta 13.500 yerine git dedim aynı paraya önce o 6000 sersinini en tepe modelini al dedim ona yanaşmadın anlarım sıfır olsun dersin dedim bari teknoloji oalrak en güncel rüünde kal b580 yada 4060 bak deiyorum şimdi böyle saçma bir şey yazıyorsun ne diyelim size 13.500 e daha güncel ürün bak sıfır isteniyorsa gidipte 6750 ye 13.500 verilmez.
Hocam siz 6750xt yerine 4060 al diyosaniz sizin bence bu forumda konusacak pek bi bilginiz yok.

asko56

80+ Silver
Hocam siz 6750xt yerine 4060 al diyosaniz sizin bence bu forumda konusacak pek bi bilginiz yok.
bro 13.500 e 4 yıllık eski kartı alıp kazık yiyebilrisiniz no problem

aynı paraya 2.elde 6900xt yada rtx 3080 alınıyor

kaveill

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Kağan
bro 13.500 e 4 yıllık eski kartı alıp kazık yiyebilrisiniz no problem

aynı paraya 2.elde 6900xt yada rtx 3080 alınıyor
6900xt dahami yeni 😁😁😁😁.kazik yicegim fikrinide siz atiyosunuz yani n11 trendyolda falan satilmiyo sinerjde satiliyo.o olaylardan sonra birdaha oyle bi riske girmezler.2.el mining kartla ugrascagima sifir alir gecerim yani.bu kafayla sifir urun kullanmazsiniz siz.sizin tercihiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,812
Üyeler
168,200
Son üye
Ashloth
Top Bottom