Neler Yeni

Bu fiyata bu monitör alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Kenan Kardes
Allah Allah garipmiş ilk defa şimdi duydum. İnşallah bir sorun olmaz o zaman.
kargo şirketinin sitesinden baktım türkiyeden 5 kiloluk bir şey sipariş edersem 19-20 dolar ödüyorum kargoya, türkiyeden alma sebebim ise buralarda bu tarz şeylerin satılmaması, satılırsa da aşırı pahalı fiyatlara satılıyor, değer mi dersiniz?

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
710
İsim
Rüveyda Akın
kargo şirketinin sitesinden baktım türkiyeden 5 kiloluk bir şey sipariş edersem 19-20 dolar ödüyorum kargoya, türkiyeden alma sebebim ise buralarda bu tarz şeylerin satılmaması, satılırsa da aşırı pahalı fiyatlara satılıyor, değer mi dersiniz?
Hocam aşağı yukarı 700-800 liranın sadece kargoya gitmesi harbiden can sıkıcı. Ama ihtiyacın varsa ve canın da böyle bir monitör almak istiyorsa denemek ister insan açıkçası. Zaten ürünün fiyatı oldukça uygun. Normal bir gaming monitörü 5,500'den aşağı bulmak zor kalmadı çünkü artık. Bizim ülkede %25 vergi gelecek internetten satılan ürünlere yeni yılda. Daha da pahalanacak yani. Bir şey deneyeceksen şuan tam zamanı.

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
347
İsim
Ümit
Allah Allah garipmiş ilk defa şimdi duydum. İnşallah bir sorun olmaz o zaman.

Hangi modeli aldın LG'nin?
1733781043654.png

1733781082700.png
1733781134594.png

resimlerle iade gecmişe bakabilirsin o iade ettiğim lgyi geri aldım işte.
2k iyi güzelde o msi modeli cok kalitesizdi ısık sızması vardı ve ayakları salllanıyordu 2k olayından soğuttu beni.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Kenan Kardes
Hocam aşağı yukarı 700-800 liranın sadece kargoya gitmesi harbiden can sıkıcı. Ama ihtiyacın varsa ve canın da böyle bir monitör almak istiyorsa denemek ister insan açıkçası. Zaten ürünün fiyatı oldukça uygun. Normal bir gaming monitörü 5,500'den aşağı bulmak zor kalmadı çünkü artık. Bizim ülkede %25 vergi gelecek internetten satılan ürünlere yeni yılda. Daha da pahalanacak yani. Bir şey deneyeceksen şuan tam zamanı.
Teşekkürler tavsiyeler için. Yarın alacağım, umarım bir sorun çıkmaz

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
347
İsim
Ümit
hocam sen ram olayından anlıyormusun
su iki model uyumlu mu? bende alttaki var rgbli olanıda alıcam uyumlu calısır m?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Kenan Kardes
her ne olursa olsun dp kablosuyla kullan zaten en iyi verimi dpli sekilde alırsın.
kaliteli bir hdmi ve dp kablosunun ne farkı oluyor? bildiğim kadarıyla monitör kutusunun içinden sadece hdmi kablosu çıkıyor dp kablosunu harici almam gerekecek

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
347
İsim
Ümit
kaliteli bir hdmi ve dp kablosunun ne farkı oluyor? bildiğim kadarıyla monitör kutusunun içinden sadece hdmi kablosu çıkıyor dp kablosunu harici almam gerekecek
dp doğrudan ekran kartına bağlanıyor

bu videoyu izlemeni tavsiye ederim. çok pahalı değiller alırsın kablo.

Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
BEKİR ALTIN
Bu monitöru aldım biraz renk kötü gibi geldi. Birkaç ayar yaptim güzel geldi bana. Vade farksız taksit olayı olunca o şekil aldım. F/p diyebilirim. İlk defa kusursuz bir ekran aldım. Ghostingsiz ışık sızmasız ölü piksel olmadan şans mı kalite mı bilemiyorum. Ayakları baya ağır sağlam. Duvara yada masaya monte edebiliyorsun ayrıca

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
347
İsim
Ümit
Bu monitöru aldım biraz renk kötü gibi geldi. Birkaç ayar yaptim güzel geldi bana. Vade farksız taksit olayı olunca o şekil aldım. F/p diyebilirim. İlk defa kusursuz bir ekran aldım. Ghostingsiz ışık sızmasız ölü piksel olmadan şans mı kalite mı bilemiyorum. Ayakları baya ağır sağlam. Duvara yada masaya monte edebiliyorsun ayrıca
şans hocam. alıp sikayet yazanda cok harika diyenlerde cok. ondan her yazılana aldırış etmemek lazım bu işlerde şans önemli sana iyisi sorunsuzu gelmiş.

Top Bottom