Neler Yeni

Bu fiyata bu monitör iyi mi?.

romenox00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Erdal
Bütçe
4000

kronik1907

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Görkem
Fiyatı güzel
Ama biraz daha bütçe artirabilirim diyorsan
Şu modele de bak derim

romenox00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Erdal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fiyatı güzel
Ama biraz daha bütçe artirabilirim diyorsan
Şu modele de bak derim

Hocam 3 gündür araştırıyorum hiç anladığım bi konu değil. Benim oyunla işim olmaz, engelli olduğum için zamanımın çoğu ekran karşısında geçiyor. Amaç işte film izlerim, yazı okurum özellikle araştırma falan. Bu yönde bir monitör arıyorum. Size zahmet bana bı yardımcı olun. 24 inç olur mesela.

kronik1907

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Görkem
Hocam 3 gündür araştırıyorum hiç anladığım bi konu değil. Benim oyunla işim olmaz, engelli olduğum için zamanımın çoğu ekran karşısında geçiyor. Amaç işte film izlerim, yazı okurum özellikle araştırma falan. Bu yönde bir monitör arıyorum. Size zahmet bana bı yardımcı olun. 24 inç olur mesela.
oyunla hiç işiniz olmazsa 4000 tl altı modellerde işinizi görür
tabi işiniz olmazsa dediğim 4000 tl altı ürünler hiç oyun oynatmaz değil

ama fps tarzı oyunları oynayanların aradığı grup 400 tl üstü oluyor

siz derseniz ki bana 4000 tl altı önerin

fizi film ilzerken işimi görsün
yine güzel bir şey buluruz

romenox00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Erdal
oyunla hiç işiniz olmazsa 4000 tl altı modellerde işinizi görür
tabi işiniz olmazsa dediğim 4000 tl altı ürünler hiç oyun oynatmaz değil

ama fps tarzı oyunları oynayanların aradığı grup 400 tl üstü oluyor

siz derseniz ki bana 4000 tl altı önerin

fizi film ilzerken işimi görsün
yine güzel bir şey buluruz
Olur hocam yok ya oyun oynamayı hiç sevmem, sol elimi rahat kullanamıyorum zaten. Dediğim gibi genelde youtube bakiyorum, film dizi izlerim onun dışında genellikle rahatsızlığımla alakalı olsun başka konularda olsun araştırma yaparım yazı okurum daha çok internette gezinirim.

kronik1907

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Görkem
Olur hocam yok ya oyun oynamayı hiç sevmem, sol elimi rahat kullanamıyorum zaten. Dediğim gibi genelde youtube bakiyorum, film dizi izlerim onun dışında genellikle rahatsızlığımla alakalı olsun başka konularda olsun araştırma yaparım yazı okurum daha çok internette gezinirim.
ÖNCELİKLE GEÇMİŞ OLSUN

yukarıdakiler
yine 24'' ips panel 100 hz modeller ve kullanım amacınıza göre iş görür

180 hz olan modeli de üstte atmıştım zaten

dilediğinizi seçebilirsiniz

romenox00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Erdal
ÖNCELİKLE GEÇMİŞ OLSUN

yukarıdakiler

Hocam AOC özelliklerine bakıyorum bugün bi arkadaş renkle ilgili bit özelliği için özellikle bunada baktım "Renk Derinliği 8 (6 bit + FRC) bit yazıyor. Buda 6Bit + FRC. Görüntü kalitesinde düşüşe sebep olur" demişti. Böyle bi sorun olur mu gerçekten. Genelde 8 bit olmasi iyiymiş.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ÖNCELİKLE GEÇMİŞ OLSUN

yukarıdakiler

Onun dışında benim eski monitör de bu markadan 21.5 inç, 60 hz. Gerçekten çok güzel monitörler.

kronik1907

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Görkem
Hocam AOC özelliklerine bakıyorum bugün bi arkadaş renkle ilgili bit özelliği için özellikle bunada baktım "Renk Derinliği 8 (6 bit + FRC) bit yazıyor. Buda 6Bit + FRC. Görüntü kalitesinde düşüşe sebep olur" demişti. Böyle bi sorun olur mu gerçekten. Genelde 8 bit olmasi iyiymiş.

Onun dışında benim eski monitör de bu markadan 21.5 inç, 60 hz. Gerçekten çok güzel monitörler.
hocam zaten piyasadaki 8 bit renk derinliği olan ürünlerin bir çoğu 6bit+ frc ile 8 bit

bakın mesela 4500 tl bandında satılan 165hz-180 hz ürünlerin de bir çoğu öyle
bir sıkıntı yaşamazsınız yani gündelik kullanımda

1733356229444.png

korro

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
398
İsim
Koray Yıldız

Kardeş ben 1 sene önce aldığım Asus 27 inç 1ms 144hz monitörümü satmayı düşünüyorum, 2 sene daha garantisi var. 2Kya geçeceğim için...
Linki şu; https://www.trendyol.com/asus/tuf-g...ort-freesync-monitor-p-43907824?boutiqueId=61

Son düzenleme:

romenox00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Erdal
hocam zaten piyasadaki 8 bit renk derinliği olan ürünlerin bir çoğu 6bit+ frc ile 8 bit

bakın mesela 4500 tl bandında satılan 165hz-180 hz ürünlerin de bir çoğu öyle
bir sıkıntı yaşamazsınız yani gündelik kullanımda

Alıntıyı görüntüle
Haklısınız hocam dahili hoparlör de var benim için yeterli yüksek ses dinlemem zaten titreşim önleyici ve göz için mavi renk filtresi de var fiyatta uygun bu markaya yabancida değilim. Hocam zaten altı üstü bi film izleyip bi kaç satır yazı okurum. Sırf bunun için öyle pahalı monitör almanın anlamı yok değilmi yani. Sendende ALLAH Razı olsun valla içime sindi bu monitör. Çok teşekkür ederim 🙏 Hakkını helal et.

Kardeş ben 1 sene önce aldığım Asus 27 inç 1ms 144hz monitörümü satmayı düşünüyorum, 2 sene daha garantisi var. 2Kya geçeceğim için...
Linki şu; https://www.trendyol.com/asus/tuf-g...ort-freesync-monitor-p-43907824?boutiqueId=61
Teşekkür ederim benim bütçemi aşar be kardeş, gerçekten güzel bir monitör.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,539
Üyeler
164,516
Son üye
Talhaxx
Top Bottom