Neler Yeni

Bu fiyata bu sistem alınır mı? ACİL🚨

Quepardo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Berkem Özevim
Konu biraz dağıldı kusura bakmayın konu sahibi arkadaş için bence amd ekran kartından uzak dur dlss ve rtx gerçekten çok fazla değeri olan teknoloji eğer 5600+3060ti toplayabilirsen hazır sistem ya da toplama olarak seni uzun bir süre idare eder ve çok güzel sistem olur

Helixo

80+ Bronze
Arkadaşlar dönüp dolaşıp durdum gencerdeki sistemi de (çok uğraşmama rağmen alamadım) paraya kıyıp bu sistemi özelleştirdim saçma mı alınır mı? Şunu alsan daha iyi olur dediğiniz bir şey var mı

•işlemciyi 13400F
•Anakartı Asus Tuf B660M yaptım
•1 adet fan ekledim

diğerlerine dokunmadım 16850 mantıklı mı sizce?

Quepardo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Berkem Özevim
Hocam 4k nın hakkını en az 3070ti verir bence. Bir süre idare eder evet ama ileriye dönük 3070ti öneririm en az
Onun beyazını bulamadım :D 3070 1-2 sene idare etse yeter zaten sonra da 50xx-60xx serilerinden birine geçilir gene diye düşünüyorum

emreturk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Emre
Konu biraz dağıldı kusura bakmayın konu sahibi arkadaş için bence amd ekran kartından uzak dur dlss ve rtx gerçekten çok fazla değeri olan teknoloji eğer 5600+3060ti toplayabilirsen hazır sistem ya da toplama olarak seni uzun bir süre idare eder ve çok güzel sistem olur
Kimse amd tavsiye etmedi .Sinek küçüktür ama mide bulandırıra döndü olay.. Nvidia tarafına yönelicem birileri bi sistem yapsa da alsak 😄

longinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Emrullah YAZICI
Kimse amd tavsiye etmedi .Sinek küçüktür ama mide bulandırıra döndü olay.. Nvidia tarafına yönelicem birileri bi sistem yapsa da alsak 😄
Hocam yapılan sistemler gpu ve CPU hariç hep giriş seviye oluyor anakart SSD felan. Özelleştirme fiyatlarıda normal olmuyo.

Quepardo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Berkem Özevim
Hocam amd mi alsam yoksa rtx 3050 mi alsam falan desen amd al derim ama 3060ti alabilecek bir bütçedeyken tartışmasız amd işlemci+nvidia ekran kartı topla derim donanım arşivinin yaptığı 3060lı sistem 12 bin tlden satışta olacak bu akşam gene yakalayabilirsen ondan al ekran kartını takaslarsın fırsat bulunca alamazsan da sistem kovala daha 1 hafta önce vok sistem vardı itopyada 15.5 a 3060ti sistem satıyolardı denk gelir elbet tekrar

emreturk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Emre
Hocam amd mi alsam yoksa rtx 3050 mi alsam falan desen amd al derim ama 3060ti alabilecek bir bütçedeyken tartışmasız amd işlemci+nvidia ekran kartı topla derim donanım arşivinin yaptığı 3060lı sistem 12 bin tlden satışta olacak bu akşam gene yakalayabilirsen ondan al ekran kartını takaslarsın fırsat bulunca alamazsan da sistem kovala daha 1 hafta önce vok sistem vardı itopyada 15.5 a 3060ti sistem satıyolardı denk gelir elbet tekrar
Dün 2 kişi nöbet tuttuk telefon+pc başında .Sistemi almayı başaranlar nasıl aldı helal olsun 😂

Quepardo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Berkem Özevim
Dün 2 kişi nöbet tuttuk telefon+pc başında .Sistemi almayı başaranlar nasıl aldı helal olsun 😂
Baya manyak olmak gerekiyor malesef :D ama mağaza stoğu ya da bugünki stoktan gene kovalamaya çalış bence gerçekten inanılmaz bir fiyat

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,283
Üyeler
161,833
Son üye
itirgit
Top Bottom