ilk çıktığı zamanlara göre laptopların fiyatları baya arttı sizce bu fiyata alınır mı https://www.akakce.com/laptop-noteb...-15-6-full-hd-notebook-fiyati,1662476143.html
hp gaming lerin sogutma problemi var diye biliyorum ayrıca depolama birimi daha dusukBuna bakabilirsiniz.
HP Pavilion Gaming 15-EC2030NT AMD Ryzen 5 5600H 8 GB RAM 256 GB SSD 4 GB RTX 3050 Ti 15.6 inç FHD Windows 10 Home Siyah 4G8T6EA - HP Store Türkiye
HP® Store Online Alışveriş sitesinden hemen HP Pavilion Gaming 15-EC2030NT AMD Ryzen 5 5600H 8 GB RAM 256 GB SSD 4 GB RTX 3050 Ti 15.6 inç FHD Windows 10 Home Siyah 4G8T6EA sipariş verin kazançlı çıkın! HP güvencesi ile tüm Türkiye'ye kargowww.hpstore.com.tr
Ekran kartı iyi olduğu için önerdim eğer depolama önemliyse attığınız laptop alınabilir.hp gaming lerin sogutma problemi var diye biliyorum ayrıca depolama birimi daha dusuk
sizce bu laptop la arasinda kalmali miyim dell sogutma daha iyi diye biliyorumAlınır.
HP'nin 5600H GTX 1650 versiyonunu kullandım. Soğutma olarak gayet iyiydi. Görünüş olarak sevdiğim için ben HP'yi tercih ederdim. Dell'de üzmez. Hangisi göze güzel geliyorsa onu alın.sizce bu laptop la arasinda kalmali miyim dell sogutma daha iyi diye biliyorum
peki hocam sagolunHocam Dell driverlarini kendi sitesinden indirmelisiniz alırsanız. Biz 3050 olan modeli aldık 10300h işlemcilisini Allah affybir daha Dell marka almayız. Saçma dapan driver muhabbeti var
peki adaptöründe isinma var mi kullanan bir arkadasimdan duymustum daHP'nin 5600H GTX 1650 versiyonunu kullandım. Soğutma olarak gayet iyiydi. Görünüş olarak sevdiğim için ben HP'yi tercih ederdim. Dell'de üzmez. Hangisi göze güzel geliyorsa onu alın.
Bendeki modelde çok fazla ısınmıyordu. Monster laptop kullanmıştım o baya bir ısınıyordu ama HP ısınıyor diyemem ılık diyebilirim. Tabi bendeki GTX 1650 olduğu için yorumum sizin için çok şey ifade etmeyebilir sonuçta sizin baktığımız model RTX 3050 ve daha çok güç çekiyor 3050.peki adaptöründe isinma var mi kullanan bir arkadasimdan duymustum da
teşekkür ederimBendeki modelde çok fazla ısınmıyordu. Monster laptop kullanmıştım o baya bir ısınıyordu ama HP ısınıyor diyemem ılık diyebilirim. Tabi bendeki GTX 1650 olduğu için yorumum sizin için çok şey ifade etmeyebilir sonuçta sizin baktığımız model RTX 3050 ve daha çok güç çekiyor 3050.