Neler Yeni

Bu fiyata göre aldığım bilgisayar ve ekran fiyatı mantıklımı?

SHN67

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Şahin
Vatan bilgisayardan
650w rampage psu
ryzen 5 7500f
rtx 4060ti 16 gb zotac ekran kartı
32 gb ddr5 ram 5400 5600 mhz olması lazım
1tb m2 ssd
ek olarak tuf gaming ekran aldım ve
bir bütün olarak pc yi topladım şuan hazır gelmesini bekliyorum ama 45 K verdim sizce iyi bir alışveriş olmuşmu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Veredestein
Malesef baya kötü. Bu fiyata 4070 superli daha yüksek w gücünde daha kaliteli parçaları olan sistemler var veya toplayabilirdin ama iş işten geçmiş iyi günlerde kullan. Yada ikinci el 3080Ti lı bir sistem olabilirdi daha uyguna daha yüksek performans.

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Yusufcan Koçkaya
vatan mediamarkt gibi yerlerde bu durumla karşılaşılıyor maalesef
Malesef baya kötü. Bu fiyata 4070 superli daha yüksek w gücünde daha kaliteli parçaları olan sistemler var veya toplayabilirdin ama iş işten geçmiş iyi günlerde kullan. Yada ikinci el 3080Ti lı bir sistem olabilirdi daha uyguna daha yüksek performans.

Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
Paşadöner
Bu Fiyata kötü

SHN67

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Şahin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
4070 süper koyucaktım kasaya ama haddiden fazla çıkıyor fiyat malesef böyle dizdim performans konusunda sıkıntısı olmassa iyidir yinede.

Meto155

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Meto155
4070 süper koyucaktım kasaya ama haddiden fazla çıkıyor fiyat malesef böyle dizdim performans konusunda sıkıntısı olmassa iyidir yinede.
Vatan'dan sistem alınmaz zaten.Burada konu açıp danissaniz yardımcı olurduk 40k ya kaliteli parçalardan rx7800xt li sistem dizerdik 4070ti performansında.

iki5lik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Tayfun Ycl
Kendinizi üzmeyin. Alınmış sonuçta. 7700xt falan olsa en azından biraz daha iyi olabilirdi ama böyle de gayet yeterli sistem olmuş. Sanırım taksit olduğu için Vatan tercih ettiniz. İstenilen parçalar olmayabiliyor özelleştirirken. Üzülmeye gerek yok, iyi günlerde kullanın.

EmreE38

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
EmreE
Vatan bilgisayardan
650w rampage psu
ryzen 5 7500f
rtx 4060ti 16 gb zotac ekran kartı
32 gb ddr5 ram 5400 5600 mhz olması lazım
1tb m2 ssd
ek olarak tuf gaming ekran aldım ve
bir bütün olarak pc yi topladım şuan hazır gelmesini bekliyorum ama 45 K verdim sizce iyi bir alışveriş olmuşmu?
Afiyet olsun knk (kazık)

SHN67

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Şahin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kendinizi üzmeyin. Alınmış sonuçta. 7700xt falan olsa en azından biraz daha iyi olabilirdi ama böyle de gayet yeterli sistem olmuş. Sanırım taksit olduğu için Vatan tercih ettiniz. İstenilen parçalar olmayabiliyor özelleştirirken. Üzülmeye gerek yok, iyi günlerde kullanın.
peşin aldımda nvidia ekran kartı amd işlemci arayışındaydım internetteki sitelerden hiç alışveriş yapmadığım için bu konuda güvenemedim hele sahte psu olayları filan direk vatana gidip aldım.

chade

80+ Bronze
NEY? 40 MI 5 BİN? ulan hırsızlar kredi kartı dolandırıcılığı, soygun falan boşuna yapıyor. açsınlar bir tane teknoloji mağazası her şeyi 2x fiyattan satsınlar. yasal dolandırıcılık

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Emre
peşin aldımda nvidia ekran kartı amd işlemci arayışındaydım internetteki sitelerden hiç alışveriş yapmadığım için bu konuda güvenemedim hele sahte psu olayları filan direk vatana gidip aldım.
güvenilmeyecek bir şey yok. PSU'su belli olan, herkesin pc aldığı siteden alırdınız olur biter. "aldım, iyi mi" diye konu açmak yerine, almadan önce konu açsaydınız keşke. 45k 50k ya 4070 sistem ve 2k ekran alınırdı. Aldığınız pc de sizi üzmez ama 7-8k fazladan ödemişsiniz.

SHN67

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Şahin
güvenilmeyecek bir şey yok. PSU'su belli olan, herkesin pc aldığı siteden alırdınız olur biter. "aldım, iyi mi" diye konu açmak yerine, almadan önce konu açsaydınız keşke. 45k 50k ya 4070 sistem ve 2k ekran alınırdı. Aldığınız pc de sizi üzmez ama 7-8k fazladan ödemişsiniz.
bana bu sistemle aynı bir sistem bulabilirmisiniz internette nerden baksam aynı fiyatlar var başka nereden alıcaktım itopya,gaming gen vb çoğu sitelerde araştırmıştım aynı sistemler aynı fiyatlar

chade

80+ Bronze
bilindik sitelerden alışveriş yaparsan bir şey olmaz. her gün binlerce ürün sipariş ediliyor internetten. güvenilir olmasa kimse bir şey almaz zaten. ayrıca sahte psu da bilindik markadan alırsan olmaz. dandirik dundirik çin malı alırsan sahte olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,054
Üyeler
167,043
Son üye
erkan71711
Top Bottom