Tamam o zaman reis alabilirsin sıkıntı yokZaten fazla bise beklemiyorum her oyunu high ta oynama gibi bir takintimda yok
https://www.trendyol.com/zeiron/sma...adjust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.5.4 hocam eğer 3000 daha eklerseniz bu sizin icin daha iyi olur iyi akşamlarEvet 45 60 kafi benim için bir oyunda
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yani tabi orası öylede rx550 4gb kronik sorunlu filan diyorlar kafamda takılıyor
Hocam gt 730 a bu para verilmez onun yerine 6000 e rx 570 sistemler var iyi akşamlarhttps://www.trendyol.com/zeiron/sma...adjust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.5.4 hocam eğer 3000 daha eklerseniz bu sizin icin daha iyi olur iyi akşamlar
Hocam ama bu sıfır heralde sizinkisi mining yapılmış ve yakın zamanda arızalanabilir bir kart olabilirHocam gt 730 a bu para verilmez onun yerine 6000 e rx 570 sistemler var iyi akşamlar
Bence iş görür ama 5K bandına çıkıp RX 570 tabanlı, bunu ikiye katlayacak sistemler bakılabilir.Sapphire Rx 550 4gb
İ3 4150
4+2 6 gb ram
Monitör kasa klavye mouse her şey dahil
3600 TL
Bende ekstradan 4x2 8gb ram var onu takicam beni 1440x900 da gta 5 valorant cs go forzada memnun eder mi??
Yada hocam evet verilmez gt 730 baya geride imiş kusura bakmayinHocam gt 730 a bu para verilmez onun yerine 6000 e rx 570 sistemler var iyi akşamlar
Bu bütçeye monitörlü olması avantaj bütçeni yükseltemiyorsan biraz pazarlık yapıp alSapphire Rx 550 4gb
İ3 4150
4+2 6 gb ram
Monitör kasa klavye mouse her şey dahil
3600 TL
Bende ekstradan 4x2 8gb ram var onu takicam beni 1440x900 da gta 5 valorant cs go forzada memnun eder mi??
Yok 2Bence iş görür ama 5K bandına çıkıp RX 570 tabanlı, bunu ikiye katlayacak sistemler bakılabilir.
Bir de alacağın sistemdeki anakartta 4 RAM slotu var mı?
Aslında hocam 5000 e kadar yolum varda malatyada uyguna bulamadım bi tek 5500 civarı rx 570 li sistem buldum onuda alabilirim belkiBu bütçeye monitörlü olması avantaj bütçeni yükseltemiyorsan biraz pazarlık yapıp al
Kardeşim ben dikkat ettiysen öneride bulundum herhangi bir sistem yazmadim yani tekrar bakabilursin simdi sabahtan beri daha iyi 2. El ariyorum arkadas icin cunku bu ekran karti çok büyük ihtimalle uzun sure kullanilmis ve mining yapilmis ve suanda kendini bu adam yerine koy simdi aldi sistemi 3600 tl ye bu çok götürmez benim arkadaşim geçen sene 10bin tl ye laptop aldi ve yeni olmasina rağmen kasmalar çok var diyor minecraft bile kasiyor o acidan bakarsak 1 sene bile dayanmaz burdaki giden 3600 tl olur bana koycak bisi yok ama 10bin liralik gtx 1660 lik sistemler alirsa 5 yil rahat goturur burdaki olay dayanabilirlik bakimindan soledimForumdaki güruh işte. Adam 3000 TL civarı sistemin alına bilirliğini sormuş adama 10bin TL'lik sistem öneriyorlar.