Hayır yok, aksine iyi. Ekran kartın ısınmaz, CPU ısınmaz ve yırtılmalar olmaz eğer varsa. Mesela 144Hz monitörün varsa 200FPS almanın sana bir faydası olmaz, sen görüntüyü zaten saniyede 144 kare olarak görürsün, bir anlamı yok yani.
Hocam şimdi bende imzamdaki sistemle 5600x 3070 ile 2 k ayarlarda ortalama yüksek ayarlarda ki WOT oynarken ultra ayarlarla oynanmaz boşuna detay gereksizdir ben 250-300 fps alıyorum fakat benim monitör 144 hz olduğu için üçlü arabellekeme ve dikey senknronizasyonu açıyorum. 144 e sabitliyorum böylelikle ekran kartım %50 kullanıyor gereksiz güç tüketiminden kaçınıyorum. Sana tavsiyem 144 e sabitle . Boşuna yorma ekran kartını . Zaten Wot oynuyon alt tarafı millet stabil olsun diye 90 a sabitliyor. Bu arada geç döndüğüm için özür dilerim . Ayarlarını da işte su efekti zemin efekti palet efekti bunları orta yap . Zaten detaylı grafik ayarlarına gelince ayar yapmadan üstüne geldiğinde hangi ayar ne işe yarar sana gösteriyor. Bu ayarı kısmak performansını arttırır falan diyor. Gereksiz detaylardan kaçın. Yok mermi sekme yok işte ışık yansıması bunlar boş işler WOT da.
Hocam şimdi bende imzamdaki sistemle 5600x 3070 ile 2 k ayarlarda ortalama yüksek ayarlarda ki WOT oynarken ultra ayarlarla oynanmaz boşuna detay gereksizdir ben 250-300 fps alıyorum fakat benim monitör 144 hz olduğu için üçlü arabellekeme ve dikey senknronizasyonu açıyorum. 144 e sabitliyorum böylelikle ekran kartım %50 kullanıyor gereksiz güç tüketiminden kaçınıyorum. Sana tavsiyem 144 e sabitle . Boşuna yorma ekran kartını . Zaten Wot oynuyon alt tarafı millet stabil olsun diye 90 a sabitliyor. Bu arada geç döndüğüm için özür dilerim . Ayarlarını da işte su efekti zemin efekti palet efekti bunları orta yap . Zaten detaylı grafik ayarlarına gelince ayar yapmadan üstüne geldiğinde hangi ayar ne işe yarar sana gösteriyor. Bu ayarı kısmak performansını arttırır falan diyor. Gereksiz detaylardan kaçın. Yok mermi sekme yok işte ışık yansıması bunlar boş işler WOT da.
Eyvallah sagolasin sabitledim senin ayarları yaptın gerçekten ultrada oynanmıyor... Bu arada alt tarafı wot demendeki sebebi merak ettim.. Grafik olarak düşük mü kalitesi sebebi bu mu
Eyvallah sagolasin sabitledim senin ayarları yaptın gerçekten ultrada oynanmıyor... Bu arada alt tarafı wot demendeki sebebi merak ettim.. Grafik olarak düşük mü kalitesi sebebi bu mu
Yok yani zaten orta ayarlarda bile grafik kalitesi tatmin edici ve sonuçta rekabetçi oyun önemli olan tankı görmek ve vurmak yani banane binadan çalıdan çırpıdan hatta çoğu zmana o çalı senin düşmanın oluyor mesela çalı kalitesi orta iken çalının 15 metre kuralını daha iyi tespit edebiliyoruz gerçi sende biliyorsundur öbür türlü çalıyı yüksek yapınca önce şeffaflaşıyor. O anda adam seni görüyor işte Mesela tankın götünden duman çıksa nolur çıkmasa nolur ne bileyim palet izi olsa nolur olmasa nolur bunlar performansı etkiliyor.
Ekran Hz kaç ona göre sabitlemen lazım. Bu şekilde sistemin full performansta çalışıyor. Boşuna yorma sistemi fazla fps alman gayet iyi ama boşuna almış olursun okadar fps i. Dikey senkronizasyon(Vynsc) varsa onu açıp kullanmanı tavsiye ederim. Ekran HZ in üzerinde aldığın fpsler gereksiz yere sistemi yorar.