GameBooster GB-G203B 550w 80+ USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa | ITOPYA
GameBooster GB-G203B 550w 80+ USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa En iyi fiyat seçenekleri ile JBST-GBG203B ITOPYA'da

Benim arkadaşda Gamebooster psu kullanıyorum o kadar elektrik gitti şalter attı bir şey olmadı diyorGamePower'in aynı Watt PSU'sunu kullanıyorum, muhtemelen aynı PSU'lar çünkü bu markalar Çin'den alıp logo basıyor.
Bu sistemi düşünüyordum Psu biraz tedirgin ediyor ben pc aldıgımda 10 yıl götürsün beni https://www.itopya.com/kaanflix-yavruagzi_h23866#kategori_16Her elektrik gittiğinde bir şey olmaz zaten, ben 3 yıldır kullanıyorum. Elektrik gidince patlayacak tabiri çok absürt bir tabir. Bunların koruması var. Tabii benim GP 550'de 2 koruma vardı yanlış hatırlamıyorsam. O konuda tırt biraz. 4 önemli koruma olmayan PSU'ları almanızı önermem.
OVP (Aşırı Gerilim Koruması) ve UVP (Düşük Gerilim Koruması)
OCP (Aşırı Akım Koruması)
OPP (Aşırı Güç Koruması)
OTP (Aşırı Sıcaklık Koruması)
SCP (Kısa Devre Koruması)
OVP, OCP, OPP, OTP olması önemli.
10 yıl A+ oyunlarda götürmez. PSU değiştirilip alınabilir.Bu sistemi düşünüyordum Psu biraz tedirgin ediyor ben pc aldıgımda 10 yıl götürsün beni https://www.itopya.com/kaanflix-yavruagzi_h23866#kategori_16
psu da değişiciek kaliteli bişey yok rampage var o daha dandik psu götürsün yeter zaten sistem parçaları önemli değil10 yıl A+ oyunlarda götürmez. PSU değiştirilip alınabilir.
Rampage 600w 80+ powerda hangileri mevcut?Her elektrik gittiğinde bir şey olmaz zaten, ben 3 yıldır kullanıyorum. Elektrik gidince patlayacak tabiri çok absürt bir tabir. Bunların koruması var. Tabii benim GP 550'de 2 koruma vardı yanlış hatırlamıyorsam. O konuda tırt biraz. 4 önemli koruma olmayan PSU'ları almanızı önermem.
OVP (Aşırı Gerilim Koruması) ve UVP (Düşük Gerilim Koruması)
OCP (Aşırı Akım Koruması)
OPP (Aşırı Güç Koruması)
OTP (Aşırı Sıcaklık Koruması)
SCP (Kısa Devre Koruması)
OVP, OCP, OPP, OTP olması önemli.
İnanın hiç bir bilgim yok, sitesinde bile yazmıyor. Olsa bile sahte olması muhtemel. Çok iyi bir PSU değil kendisi.Rampage 600w 80+ powerda hangileri mevcut?
semtimdeki arkadaşlarım 2yıldır hiper everest gibi psu lar kulalnıyor bence sıkıntı olmaz Gameboosterpsu da değişiciek kaliteli bişey yok rampage var o daha dandik psu götürsün yeter zaten sistem parçaları önemli değil
Çok iyi değilde işte ne kadar kötüİnanın hiç bir bilgim yok, sitesinde bile yazmıyor. Olsa bile sahte olması muhtemel. Çok iyi bir PSU değil kendisi.
Benim GP 550W da 3 yaşını dolduracak 13 gün sonra. İdare ediyor bakalım.Çok iyi değilde işte ne kadar kötü3 sene götürdü sonradan bir şey olur mu açaba