Neler Yeni

Bu gamebooster kasa + psu yu kullanan varmı?

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
GamePower'in aynı Watt PSU'sunu kullanıyorum, muhtemelen aynı PSU'lar çünkü bu markalar Çin'den alıp logo basıyor.

invy

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
GamePower'in aynı Watt PSU'sunu kullanıyorum, muhtemelen aynı PSU'lar çünkü bu markalar Çin'den alıp logo basıyor.
Benim arkadaşda Gamebooster psu kullanıyorum o kadar elektrik gitti şalter attı bir şey olmadı diyor

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Her elektrik gittiğinde bir şey olmaz zaten, ben 3 yıldır kullanıyorum. Elektrik gidince patlayacak tabiri çok absürt bir tabir. Bunların koruması var. Tabii benim GP 550'de 2 koruma vardı yanlış hatırlamıyorsam. O konuda tırt biraz. 4 önemli koruma olmayan PSU'ları almanızı önermem.
OVP (Aşırı Gerilim Koruması) ve UVP (Düşük Gerilim Koruması)
OCP (Aşırı Akım Koruması)
OPP (Aşırı Güç Koruması)
OTP (Aşırı Sıcaklık Koruması)
SCP (Kısa Devre Koruması)
OVP, OCP, OPP, OTP olması önemli.

invy

80+ Bronze
Her elektrik gittiğinde bir şey olmaz zaten, ben 3 yıldır kullanıyorum. Elektrik gidince patlayacak tabiri çok absürt bir tabir. Bunların koruması var. Tabii benim GP 550'de 2 koruma vardı yanlış hatırlamıyorsam. O konuda tırt biraz. 4 önemli koruma olmayan PSU'ları almanızı önermem.
OPP (Aşırı Güç Koruması)
Bu sistemi düşünüyordum Psu biraz tedirgin ediyor ben pc aldıgımda 10 yıl götürsün beni https://www.itopya.com/kaanflix-yavruagzi_h23866#kategori_16

invy

80+ Bronze
10 yıl A+ oyunlarda götürmez. PSU değiştirilip alınabilir.
psu da değişiciek kaliteli bişey yok rampage var o daha dandik psu götürsün yeter zaten sistem parçaları önemli değil

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
OPP (Aşırı Güç Koruması)
Rampage 600w 80+ powerda hangileri mevcut?

invy

80+ Bronze
psu da değişiciek kaliteli bişey yok rampage var o daha dandik psu götürsün yeter zaten sistem parçaları önemli değil
semtimdeki arkadaşlarım 2yıldır hiper everest gibi psu lar kulalnıyor bence sıkıntı olmaz Gamebooster

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
İnanın hiç bir bilgim yok, sitesinde bile yazmıyor. Olsa bile sahte olması muhtemel. Çok iyi bir PSU değil kendisi.
Çok iyi değilde işte ne kadar kötü :D 3 sene götürdü sonradan bir şey olur mu açaba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,072,160
Üyeler
170,314
Son üye
Sfrakyz
Top Bottom