𝙆𝙤𝙫𝙗𝙤𝙮𝙗𝙚𝙮 𝐈𝐈
80+ Bronze
bunu alcaktım almadım gittim philips gamepad aldım hala oynuyorum iyi
aynen ama sağlam olmuyorlar yaptıklarıdaAlıntıyı görüntüle
Sony servise gidip 0 gelen değişim ürünleri olmadığını düşünüyorum. Kol tamircilerinin piyasada tuşu basmıyor l2 kırıldı vs diye ucuza satılan kolları toplayıp tamir edip dış plastiğini değişitirip sattığı kollar olabilir. Bunu yapan bir çok satıcı var.
Buna cevabı olan var mı acaba?Arkadaşlar son bir sorum olacaktı.Bu gamepadden laptopa zararlı yazılım veya virüs filan geçebilir mi?(Emin olmak istiyorum.Tahminimce olmaz gibi)
ho kutuda wireless yazıyor bi şekilde bağlanırKol geldi arkadaşlar.Bence güzel.Kalite olarak Ds4e bence yakın.Bluetoothta gözükmüyor ama kablolu çalışıyor.Her aksan iyi Gamepad Testten baktım.Yanında kablo gelmedi sadece
Bu kututla geldi.1 kat havalı poşete sarmışlar
Teşekkürler.Bilmiyorum belki uygulamayla filandır da uğraşmaya gerek yok gibi.İhtiyacım olursa kablosuz kullanırım ama genel olarak kablolu oynarım gibi duruyorho kutuda wireless yazıyor bi şekilde bağlanır
kullanma kılavuzu yada kutu üstünde nasıl bağlanacağı yazıyordur program olmadan bağlanırTeşekkürler.Bilmiyorum belki uygulamayla filandır da uğraşmaya gerek yok gibi.İhtiyacım olursa kablosuz kullanırım ama genel olarak kablolu oynarım gibi duruyor
Hocam adamsınız öyleymiş.Telden de mükemmel çalışıyorPs tusu ve share tusuna basili tutun hocam isik yanip sönene kadar buyuk ihtimal baglanir.
Bağlanıyormuş hocam yazdı Lunchx hocamkullanma kılavuzu yada kutu üstünde nasıl bağlanacağı yazıyordur program olmadan bağlanır
O zaman en iyi cevap raporunu hakettim sanirsam, bu arada hayirli olsun insallah uzmez sizi böyle teknoloji aletlerde benim basima böyle cok seyler geliyor.Hocam adamsınız öyleymiş.Telden de mükemmel çalışıyor
Teşekkürler hocam.Repledim.İnşallah sorunsuz kullanırımO zaman en iyi cevap raporunu hakettim sanirsam, bu arada hayirli olsun insallah uzmez sizi böyle teknoloji aletlerde benim basima böyle cok seyler geliyor.