Bu Gamepad alınır mı?(Kol geldi)

Alıntıyı görüntüle
Sony servise gidip 0 gelen değişim ürünleri olmadığını düşünüyorum. Kol tamircilerinin piyasada tuşu basmıyor l2 kırıldı vs diye ucuza satılan kolları toplayıp tamir edip dış plastiğini değişitirip sattığı kollar olabilir. Bunu yapan bir çok satıcı var.
aynen ama sağlam olmuyorlar yaptıklarıda

Arkadaşlar son bir sorum olacaktı.Bu gamepadden laptopa zararlı yazılım veya virüs filan geçebilir mi?(Emin olmak istiyorum.Tahminimce olmaz gibi)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar son bir sorum olacaktı.Bu gamepadden laptopa zararlı yazılım veya virüs filan geçebilir mi?(Emin olmak istiyorum.Tahminimce olmaz gibi)
Buna cevabı olan var mı acaba?

Kol geldi arkadaşlar.Bence güzel.Kalite olarak Ds4e bence yakın.Bluetoothta gözükmüyor ama kablolu çalışıyor.Her aksan iyi Gamepad Testten baktım.Yanında kablo gelmedi sadece
Bu kututla geldi.1 kat havalı poşete sarmışlar

Ekler

• 16693768806729124809995096696841.jpg
    16693768806729124809995096696841.jpg
    1.3 MB · Hit: 31
  • 16693770053415243334744092023644.jpg
    16693770053415243334744092023644.jpg
    1.2 MB · Hit: 32
Kol geldi arkadaşlar.Bence güzel.Kalite olarak Ds4e bence yakın.Bluetoothta gözükmüyor ama kablolu çalışıyor.Her aksan iyi Gamepad Testten baktım.Yanında kablo gelmedi sadece
Bu kututla geldi.1 kat havalı poşete sarmışlar
ho kutuda wireless yazıyor bi şekilde bağlanır

ho kutuda wireless yazıyor bi şekilde bağlanır
Teşekkürler.Bilmiyorum belki uygulamayla filandır da uğraşmaya gerek yok gibi.İhtiyacım olursa kablosuz kullanırım ama genel olarak kablolu oynarım gibi duruyor

Teşekkürler.Bilmiyorum belki uygulamayla filandır da uğraşmaya gerek yok gibi.İhtiyacım olursa kablosuz kullanırım ama genel olarak kablolu oynarım gibi duruyor
kullanma kılavuzu yada kutu üstünde nasıl bağlanacağı yazıyordur program olmadan bağlanır

Ps tusu ve share tusuna basili tutun hocam isik yanip sönene kadar buyuk ihtimal baglanir.

Ps tusu ve share tusuna basili tutun hocam isik yanip sönene kadar buyuk ihtimal baglanir.
Hocam adamsınız öyleymiş.Telden de mükemmel çalışıyor 😍
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kullanma kılavuzu yada kutu üstünde nasıl bağlanacağı yazıyordur program olmadan bağlanır
Bağlanıyormuş hocam yazdı Lunchx hocam

Hocam adamsınız öyleymiş.Telden de mükemmel çalışıyor 😍
O zaman en iyi cevap raporunu hakettim sanirsam, bu arada hayirli olsun insallah uzmez sizi böyle teknoloji aletlerde benim basima böyle cok seyler geliyor.

O zaman en iyi cevap raporunu hakettim sanirsam, bu arada hayirli olsun insallah uzmez sizi böyle teknoloji aletlerde benim basima böyle cok seyler geliyor.
Teşekkürler hocam.Repledim.İnşallah sorunsuz kullanırım

Amin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,065
Üyeler
186,442
Son üye
eczysb
Geri