Bu Gamepad Alınır mı

Reaksiyon skoru
26
Arkadaşlar bilgisayara bağlamak için kol alcam ama pc de bluetooth yok maalesef dongle olması lazım bu olur mu ne almalıyım

Arkadaşlar bilgisayara bağlamak için kol alcam ama pc de bluetooth yok maalesef dongle olması lazım bu olur mu ne almalıyım
bu üründe dongle var alabilirsin. Conlife kodu ile indirimli gelir bilgin olsun

Bu ps dizilim. Pcye xbox dizilim al

Shooter III ile bir fark var mı bunun arasında? Sadece dizilim mi farklı? Bilen birisi aydınlatırsa sevinirim.

pc de kullanıcaksan xbox düzenli bir kol at battle axe alabilrsin

Alabilir tabii ki. Ancak oyunlar xbox dizlime gore ayarlı. Boşu boşuna ps dizilim almasin
Xbox dizilim veya ps dizilme göre değil xinput veya dinputa göre ayarlı oluyor. Oyunların çoğunluğu da pc içerisinde xinput ayarlı geliyor. Revolver 3 de shooter 3 de neredeyse birbirinin aynısı. İkisi de xinput kollar, sıkıntı çıkmaz ikisiyle de. Tek farkları stick konumları

Xbox dizilim veya ps dizilme göre değil xinput veya dinputa göre ayarlı oluyor. Oyunların çoğunluğu da pc içerisinde xinput ayarlı geliyor. Revolver 3 de shooter 3 de neredeyse birbirinin aynısı. İkisi de xinput kollar, sıkıntı çıkmaz ikisiyle de. Tek farkları stick konumları
anlamiyonuz herhalde Ben zaten tuş diziliminden bahsediyorum. Yoksa niye çalışmasın a yerine x görmek istemiyorsan ps5 dizilim almayacaksın

anlamiyonuz herhalde Ben zaten tuş diziliminden bahsediyorum. Yoksa niye çalışmasın a yerine x görmek istemiyorsan ps5 dizilim almayacaksın
Dostum ben de diyorum ki bu tuş dizilimiyle alakalı bir şey değil. İçerisine ne yazılım yüklersen sana o tuşları gösterir erkanda. Xinput herhangi bir kolda ABXY tuşları çıkar. Revolver 3 xinput bir koldur. Taktığınızda farklı modda çalıştırmazsanız kolu(içerisinde dinput ve switch inputu da mevcut) abxy tuşları görünecektir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,459
Üyeler
183,122
Son üye
nlc1
Geri