Alınır mı pekideğil
Alınır bilgisayarında bt olması lazım ama yoksa tp link bt adaptörlerinden alabilirsin bende zaten şuan buna benzer bi ürün kullanıyorum bazı oyunlarda güzel oluyorAlınır mı peki
Tel için alıyorum .q sıkıntı çıkmaz değil miAlınır bilgisayarında bt olması lazım ama yoksa tp link bt adaptörlerinden alabilirsin bende zaten şuan buna benzer bi ürün kullanıyorum bazı oyunlarda güzel oluyor
her şey de sıkıntı çıkabilir dostum, hiç bir marka %100 garanti vermez, orjinali kadar kaliteli olmaz ama ondan daha dayanıklı da çıkabilir.Tel için alıyorum .q sıkıntı çıkmaz değil mi
Dış kasası benziyor o kadar benim önerim çakma yerine markalı bir şey alman hele uzun soluklu oyunlar oynayacaksan başına bela olur
Knk bildiğin varsa atar mısınDış kasası benziyor o kadar benim önerim çakma yerine markalı bir şey alman hele uzun soluklu oyunlar oynayacaksan başına bela olur
Bildiğim inan yok ama yenilenmiş önermem ama denenebilir.Knk bildiğin varsa atar mısın
Anladım knk eyw ikinci el orjinal bakarımBildiğim inan yok ama yenilenmiş önermem ama denenebilir.
Snopy gibi kötü markaların ürünleri var fiyatına göre tatmin eder ama bunun ne markası belli ne kendisi bence öyle bir riske girme.
Marka kötü değil fiyatına göre ürün çıkartmaya çalıştıkları için iyi bir iş ortaya koyamıyorlar.