Messinin Ronaldosu
80+ Bronze
bütçem bu kadardı bunu aldım bluetooth özelliği olması iyi oldu android televizyondada oynarım, pc içinde driver yükleyip oynarım ho go
okadar kötümü ya iptal edimmi önerin varsaHocam buyuk ihtimal cakmadir yani uzun sure kullanacaginizi sanmam.
max 210tlHocam buyuk ihtimal cakmadir yani uzun sure kullanacaginizi sanmam.
zaten satıcıya sordum a kalite (yan sanayi) dediHocam buyuk ihtimal cakmadir yani uzun sure kullanacaginizi sanmam.
hocam kimse bişey demiyorki yardımcı olmuyorlarYani hocam Turkiyede yasamiyorum o yuzden piyasa hakkinda bilgim yok yurt disinda yasadigim halde bile burada bile PS3 kolu 400 birim civari biraz daha öneri bekleyin.
inşallahÜrün yan sanayi ama işinizi görür hocam
sevmessem iade ederim, zaten garantiside varInsallah isinizi görur pisman olmazsiniz böyle seyler benim basima cok geliyor.
bu garantide çok uğraştırır yasevmessem iade ederim, zaten garantiside var
driver ile xbox kolu olarak gösterip pc bağlanıyorbenim bildigim bluetooth ozelligi ps4 kollarinda var ps3 kolu sadece ps3e baglaniyor
olmassa iade ederim zatenbenim bildigim bluetooth ozelligi ps4 kollarinda var ps3 kolu sadece ps3e baglaniyor
hocam işinizi görür. fakat uzun süre kullanımı şans işi birazda yan sanayi ürünlerde. fakat hayırlı olsun.
bütçem bu kadardı bunu aldım bluetooth özelliği olması iyi oldu android televizyondada oynarım, pc içinde driver yükleyip oynarım ho go