Neler Yeni

Yardım Bu gamepadlerden hangisi alınmalı

YasinAcarK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
371
İsim
Yasin Acar

YasinAcarK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
371
İsim
Yasin Acar
Neden? kronik bir sorunu vs. olduğu için mi yoksa sadece marka kalitesi yüzünden mi?
marka baya kalitesiz klavyesini mouseni fln neyini kullandıysam elimde kaldı reis
Mesaj otomatik birleştirildi:

üstüne biraz daha koy bunu al uzun ömürlü bende 710 var baya iyi

Emrullah9

80+
marka baya kalitesiz klavyesini mouseni fln neyini kullandıysam elimde kaldı reis

F710 un tam olarak neyinden memnun kaldınız hocam. sürekli kopma sorunu olan kronik sorunlu eski bir gamepad.

• Konu Sahibi Konu Sahibi

Tamamdır teşekkür ederim. Piyasayı biraz daha araştırıp bakayım. En son bulamazsam biraz daha para bulup f310 alıcam artık.

Emrullah9

80+
Bu ikisi arasından replika ds4, arkadaşımda kullanıyordu bir ara fena değil.

YasinAcarK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
371
İsim
Yasin Acar
F710 un tam olarak neyinden memnun kaldınız hocam. sürekli kopma sorunu olan kronik sorunlu eski bir gamepad.
agam 2 yıl olcak sorunsuz oynuyorum ve daha 1 hafta önce değiştim pilini fazla pilide bitirmedi baya fp bence aldığımda ucuzdu o yüzden fp diyorum

Emrullah9

80+
agam 2 yıl olcak sorunsuz oynuyorum ve daha 1 hafta önce değiştim pilini fazla pilide bitirmedi baya fp bence aldığımda ucuzdu o yüzden fp diyorum
hocam, o gamepad yaşına göre hep pahalı bir gamepad. kopma sorunu zaten herkesin yaşadığı klasik sorun. sadece güzel rakibi olmadığı için almak zorunda kalınan bir gamepad.

YasinAcarK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
371
İsim
Yasin Acar
hocam, o gamepad yaşına göre hep pahalı bir gamepad. kopma sorunu zaten herkesin yaşadığı klasik sorun. sadece güzel rakibi olmadığı için almak zorunda kalınan bir gamepad.
hocam valla tek bir sorun bile yaşamadım inşallahta yaşamam yani başkada dicek bişi bilmiyorum

Top Bottom