Neler Yeni

bu gamepass kodu gerçek mi?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
hocam anlattığınız sistemi ultimate hesap alıp yapsak mantıken ea play'de kullanabiliriz değil mi?
Hayır. Ultimate veya PC olması fark etmez. EA Play'de offline mod olmadığı için olmaz. Sonuçta aynı hesap birden fazla kişiye satılıyor. Biri oyuna girse öbürünü atar biri girse öbürünü atar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam cidden sınırsızmı sizin paylaştığınız ve güvenilir mi? nasıl çalışıyor sistem ?
Nasıl çalıştığını yukarıdaki linkten attım.

Banlanma gibi bir durum falan var mı? sonuçta 10 TL'ye sınırsız gamepass var ortada
Banlanacak biri varsa o da benim :D Sınırsız değil hem. Sattığım hesabın üyeliğini her ay yeniliyorum. Yani Microsoft a para gidiyor yine.

Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Yusuf
Hayır. Ultimate veya PC olması fark etmez. EA Play'de offline mod olmadığı için olmaz. Sonuçta aynı hesap birden fazla kişiye satılıyor. Biri oyuna girse öbürünü atar biri girse öbürünü atar.

Nasıl çalıştığını yukarıdaki linkten attım.

Banlanacak biri varsa o da benim :D Sınırsız değil hem. Sattığım hesabın üyeliğini her ay yeniliyorum. Yani Microsoft a para gidiyor yine.
hocam kendi hesabımızda olmuyor sanırsam değilmi

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
hocam anladığım kadarıyla store da sizin verdiğiniz hesap dururken xbox uygulamasında bizim hesap kalıyor yanlış mıyım?
Aynen. Bu şekilde aylık para ödemeden sadece tek seferlik para ödeyerek uzun süreli game pass kullanabiliyorsunuz. Tabi bunun dezavantajları var. EA Play ve Minecraft a erişememek gibi. Ama bunlar dışındaki oyunlara erişim sağlanabiliyor. İstersen al 10 liraya. Dene sistemi. Çok bir şey kaybetmezsin.
2 oyun oynasan bile kardasın :)

Yani Microsoft'un bile kendisi sınırsız game pass satmaz. Kod şeklinde hele hiç.

YGT56

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Yiğitalp
Aynen. Bu şekilde aylık para ödemeden sadece tek seferlik para ödeyerek uzun süreli game pass kullanabiliyorsunuz. Tabi bunun dezavantajları var. EA Play ve Minecraft a erişememek gibi. Ama bunlar dışındaki oyunlara erişim sağlanabiliyor. İstersen al 10 liraya. Dene sistemi. Çok bir şey kaybetmezsin.
2 oyun oynasan bile kardasın :)

Yani Microsoft'un bile kendisi sınırsız game pass satmaz. Kod şeklinde hele hiç.
deneyeceğim hocam 40tl kazıklanmaktan kurtardığınız için sağolun

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
deneyeceğim hocam 40tl kazıklanmaktan kurtardığınız için sağolun
İlanım bu:

İtempazar linki de ilan içinde.
İyi geceler dilerim.

oEnesQlf

80+ Silver
@Gri Caner hesabın içinde forza horizon 5 var mı ?

MSI aşığıyimm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,096
İsim
Ali Batmaz
almaya çalılştığınız şey sanırım ortak bir hesap, her ay gamepass yenileniyor yani satıcı ödüyor

almaya çalılştığınız şey sanırım ortak bir hesap, her ay gamepass yenileniyor yani satıcı ödüyor
düzeltiyorum aktivasyon yapıyormuş kendi hesabınıza

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,209
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom