Lemniscate
80+
Dahası
Aklımda bunu almak var öneri varsa alabilirim
lenovo legion slim oneririm
İntel istemiyorum amd önerirseniz sevinirimKazıklanmayın hocam.
Elektronik: GameGaraj Slayer 4 i7-14700HX RTX 4070 QHD+ 240Hz sepette 61.318 TL
65k iken bile alınır bir laptoptu, şu an hiç kaçmaz. Satıcı GameGaraj'ın kendi satıcısı GarajOnline. https://www.hepsiburada.com/game-garaj-slayer4-7-4070-c2-intel-core-i7-14700hx-32gb-ram-1tb-ssd-rtx4070-16-qhd-240hz-ips-freedos-dizustu-bilgisayar-canta-p-HBCV0000674OJT GameGaraj'ı Monster ve...www.technopat.net
sırf bu inatçılığından çok şey kaybedeceksin.İntel istemiyorum amd önerirseniz sevinirim
İntel işlemci alanların birçogu bozuldugunu söylüyor apo abi bundan dolayı video bile yaptı intel in batması da cabası marka bana güven vermiyor yılların markası olmasına ragmensırf bu inatçılığından çok şey kaybedeceksin.
Bir de yorumlar hiç iç açıcı gözükmüyorKazıklanmayın hocam.
Elektronik: GameGaraj Slayer 4 i7-14700HX RTX 4070 QHD+ 240Hz sepette 61.318 TL
65k iken bile alınır bir laptoptu, şu an hiç kaçmaz. Satıcı GameGaraj'ın kendi satıcısı GarajOnline. https://www.hepsiburada.com/game-garaj-slayer4-7-4070-c2-intel-core-i7-14700hx-32gb-ram-1tb-ssd-rtx4070-16-qhd-240hz-ips-freedos-dizustu-bilgisayar-canta-p-HBCV0000674OJT GameGaraj'ı Monster ve...www.technopat.net
Derken? Hepsiburada'da kötü yorum yok+forumlarda da çok önerilen bir model.Bir de yorumlar hiç iç açıcı gözükmüyor
Kral işlemcinin wat ı kısıtlı Amd işlemcililerden daha pahallı bir de çökme mavi ekran riskini almak bana dogru gelmiyor fanboy luk yapmak istemem hele tartışıp saç baş yolmak hiç degilDerken? Hepsiburada'da kötü yorum yok+forumlarda da çok önerilen bir model.
Oyun performansından hiç götürmüyor, eğer render alacaksanız dahili gpu moduna geçersiniz. Ayrıca mavi ekran hataları Windows kaynaklı.Kral işlemcinin wat ı kısıtlı Amd işlemcililerden daha pahallı bir de çökme mavi ekran riskini almak bana dogru gelmiyor fanboy luk yapmak istemem hele tartışıp saç baş yolmak hiç degil
Ben hatanın işemci kaynaklı oldunu zannediyordum Yazımsal bir şey ise çözülür teşekkür ederimOyun performansından hiç götürmüyor, eğer render alacaksanız dahili gpu moduna geçersiniz. Ayrıca mavi ekran hataları Windows kaynaklı.