Neler Yeni

🔺Bu Gereksiz ekran kartı tutacağı niye pahalı🔺

Can...

80+ Platinum

d1xl1te

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Emirhan d1xl1te
Tahminen yurtdışında 49 dolar. Bu da üst seviye PC toplayan kişiler icin çerez parası.

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert

baksanıza gardaşlarım ne gerek var böyle bir saçmalığa aşırı abartılı bir fiyat (BENCE (YANKILI))
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Çaylak Forumcu rog hastalarına önerir misin hocam dfghijklşsgh
neden gereksiz dedin ki üstünde asuka var kalbi kırılabilir

Can...

80+ Platinum

cnbskya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Halim Can Başkaya

baksanıza gardaşlarım ne gerek var böyle bir saçmalığa aşırı abartılı bir fiyat (BENCE (YANKILI))
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Çaylak Forumcu rog hastalarına önerir misin hocam dfghijklşsgh
Hocam 3D printer hobisiyle uğraşan arkadaşın var ise ona bastırabilirsin, benim bir arkadaşım basmıştı gayet iyi tutuyor maliyet 20 lira :D Eğer yoksa bu işi yapan küçük instagram sayfaları var istediğin şeyi basıp gönderiyor çok daha uyguna rahat bir şekilde halledebilirsin

Can...

80+ Platinum
Hocam 3D printer hobisiyle uğraşan arkadaşın var ise ona bastırabilirsin, benim bir arkadaşım basmıştı gayet iyi tutuyor maliyet 20 lira :D Eğer yoksa bu işi yapan küçük instagram sayfaları var istediğin şeyi basıp gönderiyor çok daha uyguna rahat bir şekilde halledebilirsin
gerek yok ya benim arc cığım eğilmiyor üzmüyor o konuda masrafsız arada bakımdan sonra tam oturmuyor sadece alt-tab atarken ekran yeşilleniyor söküp iyice takınca kendine geliyor :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,599
Üyeler
161,097
Son üye
rahmi159
Top Bottom