neden gereksiz dedin ki üstünde asuka var kalbi kırılabilirASUS ROG Herculx EVA-02 Edition RGB Ekran Kartı Tutucu
Sağlam ROG Herculx EVA-02 Edition, kullanımı kolay tasarıma ve geniş uyumluluğa sahiptir ve en güçlü ekran kartlarını bile güvenli şekilde destekler.www.gaming.gen.tr
baksanıza gardaşlarım ne gerek var böyle bir saçmalığa aşırı abartılı bir fiyat (BENCE (YANKILI))
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Çaylak Forumcu rog hastalarına önerir misin hocam dfghijklşsgh
Adı Üstüne ROG " Rahatsız Oyuncular Grubu "
Hocam 3D printer hobisiyle uğraşan arkadaşın var ise ona bastırabilirsin, benim bir arkadaşım basmıştı gayet iyi tutuyor maliyet 20 lira Eğer yoksa bu işi yapan küçük instagram sayfaları var istediğin şeyi basıp gönderiyor çok daha uyguna rahat bir şekilde halledebilirsinASUS ROG Herculx EVA-02 Edition RGB Ekran Kartı Tutucu
Sağlam ROG Herculx EVA-02 Edition, kullanımı kolay tasarıma ve geniş uyumluluğa sahiptir ve en güçlü ekran kartlarını bile güvenli şekilde destekler.www.gaming.gen.tr
baksanıza gardaşlarım ne gerek var böyle bir saçmalığa aşırı abartılı bir fiyat (BENCE (YANKILI))
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Çaylak Forumcu rog hastalarına önerir misin hocam dfghijklşsgh
gerek yok ya benim arc cığım eğilmiyor üzmüyor o konuda masrafsız arada bakımdan sonra tam oturmuyor sadece alt-tab atarken ekran yeşilleniyor söküp iyice takınca kendine geliyorHocam 3D printer hobisiyle uğraşan arkadaşın var ise ona bastırabilirsin, benim bir arkadaşım basmıştı gayet iyi tutuyor maliyet 20 lira Eğer yoksa bu işi yapan küçük instagram sayfaları var istediğin şeyi basıp gönderiyor çok daha uyguna rahat bir şekilde halledebilirsin
250*Çok güzel
Maliyet 200 TL