🔺Bu Gereksiz ekran kartı tutacağı niye pahalı🔺

Tahminen yurtdışında 49 dolar. Bu da üst seviye PC toplayan kişiler icin çerez parası.

baksanıza gardaşlarım ne gerek var böyle bir saçmalığa aşırı abartılı bir fiyat (BENCE (YANKILI))
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Çaylak Forumcu rog hastalarına önerir misin hocam dfghijklşsgh
neden gereksiz dedin ki üstünde asuka var kalbi kırılabilir

baksanıza gardaşlarım ne gerek var böyle bir saçmalığa aşırı abartılı bir fiyat (BENCE (YANKILI))
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Çaylak Forumcu rog hastalarına önerir misin hocam dfghijklşsgh
Hocam 3D printer hobisiyle uğraşan arkadaşın var ise ona bastırabilirsin, benim bir arkadaşım basmıştı gayet iyi tutuyor maliyet 20 lira :D Eğer yoksa bu işi yapan küçük instagram sayfaları var istediğin şeyi basıp gönderiyor çok daha uyguna rahat bir şekilde halledebilirsin

Hocam 3D printer hobisiyle uğraşan arkadaşın var ise ona bastırabilirsin, benim bir arkadaşım basmıştı gayet iyi tutuyor maliyet 20 lira :D Eğer yoksa bu işi yapan küçük instagram sayfaları var istediğin şeyi basıp gönderiyor çok daha uyguna rahat bir şekilde halledebilirsin
gerek yok ya benim arc cığım eğilmiyor üzmüyor o konuda masrafsız arada bakımdan sonra tam oturmuyor sadece alt-tab atarken ekran yeşilleniyor söküp iyice takınca kendine geliyor :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,413
Üyeler
184,308
Son üye
DonanımBOYs
Geri