Neler Yeni

Bu görüşlerden hangisine katılıyorsunuz ?

hazarcoban

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
284
İsim
hazarcoban
1: Maç sonuçlarına bah's sitelerinin büyük etkisi vardır.
2: Sayısal loto matematik bilmeyenleri yasal yoldan dolandırmaktır.
3: Allah yoktur
4: Atatürk müslüman değildir.
5: Şuan muhalefet cephesinde en güçlü aday imamoğlu,en haklı aday muharremdir.
6: Hayattaki en iyi ikili sistem ryzen işlemci ve nvidia ekran kartıdır.
8: Yanlışlıkla adam öldürmek suç değildir, bunu kötüye kullanıp 'yanlışlık' adı altında adam öldüreceklerini bildikleri için gerçekten yanlışlıkla adam öldürende hapse atılır.
9: Sürekli aldığı eşyalardan çabuk sıkılıp herşeyin son modelini isteyen,kıyafetim kalmamış diyen kızın aldatma İHTİMALİ diğer kızlara göre daha fazladır.
10: Birinin kalbini kırıp ağlatmak, 4 lü gang bang yaptıktan sonra domuz eti eşliğinde içki içmekten daha kötü bir davranıştır.Çünki biri kişisel tercihlerdir, öteki başkasına manevi etki.
11: Chp'artık atatürkün partisi olmaktan çıkmış,hatta belki de ikdidara dolaylı yoldan hizmet eden ne olduğu belirsiz kişiler partiye doluşmuştur.

Rapor et

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,039
İsim
Cücümbiş
klasik yeni nesil ergen postu

1 evet
2 evet
3 hayır
4 evet
5 hayır goatımla güldüm hatta
6 evet
7 nerde bilmiyorum
8 hayır
9 alakasız ama evet denilebilir
10 sen kafayı yemişsin
11 evet

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Akın
1 evet
2 evet
3 vardır olsada doğrudan kanıtlayamayız
4 hayır
5 imamoğludur evet, muharrem en fazla yüzde 1 oy alacak bitmiş bir siyasetçidir
6 kesinlikle evet
7 ?
8 hayır
9 ne alaka hayır
10 yok daha neler
11 kısmen

aikeytia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
anonim
1: Maç sonuçlarına bah's sitelerinin büyük etkisi vardır.
2: Sayısal loto matematik bilmeyenleri yasal yoldan dolandırmaktır.
3: Allah yoktur
4: Atatürk müslüman değildir.
5: Şuan muhalefet cephesinde en güçlü aday imamoğlu,en haklı aday muharremdir.
6: Hayattaki en iyi ikili sistem ryzen işlemci ve nvidia ekran kartıdır.
8: Yanlışlıkla adam öldürmek suç değildir, bunu kötüye kullanıp 'yanlışlık' adı altında adam öldüreceklerini bildikleri için gerçekten yanlışlıkla adam öldürende hapse atılır.
9: Sürekli aldığı eşyalardan çabuk sıkılıp herşeyin son modelini isteyen,kıyafetim kalmamış diyen kızın aldatma İHTİMALİ diğer kızlara göre daha fazladır.
10: Birinin kalbini kırıp ağlatmak, 4 lü gang bang yaptıktan sonra domuz eti eşliğinde içki içmekten daha kötü bir davranıştır.Çünki biri kişisel tercihlerdir, öteki başkasına manevi etki.
11: Chp'artık atatürkün partisi olmaktan çıkmış,hatta belki de ikdidara dolaylı yoldan hizmet eden ne olduğu belirsiz kişiler partiye doluşmuştur.

Rapor et
hepsine evet

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,039
İsim
Cücümbiş
tamam bu çocuk ergen de, sen de karı fotosu koymuşsun profiline
ee? yani? sana mı sorucam ne koyacağımı? ben sana diyor muyum marjinal gözükmek için numarayla nick koymuş bi de fotosuz takılıyor gizemli ayakları falan diye :D bunun konuyla alakası ne? engellenecek bir hesap daha :D

129366

80+
ee? yani? sana mı sorucam ne koyacağımı? ben sana diyor muyum marjinal gözükmek için numarayla nick koymuş bi de fotosuz takılıyor gizemli ayakları falan diye :D bunun konuyla alakası ne? engellenecek bir hesap daha :D
marjinal gözükmek için değil. nick ve avatar kullanmayı sevmiyorum. engellemen işime gelir konuşulacak biri değilsin zaten

Top Bottom