Bu Hacklenmeden Nasıl Kurtulanacak?

martiaN

80+
Reaksiyon skoru
5
Selamlar. Öncelikle bu olay benim değil arkadaşımın başına geldi bu yüzden tepkilerinizi burada göstermezseniz sevinirim ☺️
Dostlar şimdi şöyle;
8-9 aydır bilgisayarda kendi kendine tarayıcının ve programların kapatıldığına, bilgisayardaki dosyaların açılıp 5-10 saniye bakıldıktan sonra kapatıldığını söylüyor. Mesela youtube izlerken bir anda kapatıyor ve giderlerin olduğu dosyayı aratıp açıyor ardından 10 Saniye bakıp kapatıyor. Bu nasıl çözülebilir?
Tekrardan söyleyim tepkilerinizi burada göstermezseniz sevinirim😊😊

malwarebytes ile tarasın kaspersky ile tarasın
Bunlardan sonra yapılabilecek bir şey ver mı? Arkadaşın bilgisayarın içindeki bilgiler biraz önemli de tamamen kurtulmasını nasıl sağlarız? Bende anlamıyorum merak etmeyin 8-9 ay buna nasıl müsade edildi.🙂

Bunlardan sonra yapılabilecek bir şey ver mı? Arkadaşın bilgisayarın içindeki bilgiler biraz önemli de tamamen kurtulmasını nasıl sağlarız? Bende anlamıyorum merak etmeyin 8-9 ay buna nasıl müsade edildi.🙂
format en iyiside bunları yaptıktan sonra devam ederse güvenli modda tek tek silicek

Kaspersky ile taratabilir eset alabilir son çare reset
Post automatically merged:

Ama reset atmak daha mantıklı

Format atılırsa birdaha giremezlermi
Büyük ihtimalle virüs bulaşmış hocam en iyisi bilgilerini bir yere alıp flash a filan alıp formatlamak öyle düzelir ve bir daha bilinmeyen yerlerden bir şey indirmesin bilmediği linklere tıklamasın ve format attıktan sonra malwarebeyts kursun PC ye program dan choreme güvenliğinde etkinleştirsin ve son artık virüslü veya kötü amaçlı sitelere girmesine malwarebeyts izin vermeyecek

formatta gider bence

Büyük ihtimalle virüs bulaşmış hocam en iyisi bilgilerini bir yere alıp flash a filan alıp formatlamak öyle düzelir ve bir daha bilinmeyen yerlerden bir şey indirmesin bilmediği linklere tıklamasın ve format attıktan sonra malwarebeyts kursun PC ye program dan choreme güvenliğinde etkinleştirsin ve son artık virüslü veya kötü amaçlı sitelere girmesine malwarebeyts izin vermeyecek
Bu mesajı seni alıntılayıp yazıyorum ama herkese olsun, hepinizi öneriniz için teşekkür ederim çok sağ olun ilgileneceğim hemen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,224
Üyeler
190,876
Son üye
vintagereds
Geri